Life

Trendul ”neortodox” care o scoate din sărite pe Carmen de la Sălciua: „Fraților, nu este o meserie, nu mai promovați”

Carmen de la Sălciua le-a pus gând rău fetelor și băieților care își câștigă existența din OnlyFans. Vedeta spune că ne îndreptăm într-o lume anormală.
04.01.2023 | 22:25
Trendul neortodox care o scoate din sarite pe Carmen de la Salciua Fratilor nu este o meserie nu mai promovati
Carmen de la Sălciua, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a asumat public o opinie care ar putea inflama multe persoane. Cântăreața de muzică de petrecere și-a dat cu părerea despre vedetele care fac bani din OnlyFans, platformă dedicată exclusiv adulților.

Carmen de la Sălciua, dezgustată de OnlyFans

Platforma în care celebritățile (și nu numai!) se dezbracă sau fac sex, conținutul fiind vizibil în schimbul unui preț lunar, o dezgustă pe artistă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, fosta soție a lui Culiță Sterp susține că nu consideră meserie ceea ce fac fetele și băieții de pe OnlyFans, asta deși veniturile obținute din activitățile ”neortodoxe” sunt taxate de Fisc.

Expunerea nudurilor e, în ochii lui Carmen, o destrăbălare cu care nu poate fi de acord nici în ruptul capului. Bruneta a sesizat că acest trend al sexualizării vieții de zi cu zi s-a extins și pe o altă platformă, și anume TikTok.

ADVERTISEMENT

„Nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie”

„Vreau să dezbatem împreună un subiect, care sunt sigură că va crea destul de multă controversă, păreri pro și contra. Eu mi le asum. Aș vrea să discut despre platforma OnlyFans, care între timp s-a extins și pe TikTok, așa că oamenii cu mic cu mare pot să vadă orice. Și, cu siguranță, le vor apărea și aceste destrăbălări”, a declarat Carmen de la Sălciua pe Instastory.

„Fraților, OnlyFans-ul nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie, nu mai scuzați aceste comportamente ca fiind parte din normal, nu este fac parte din normal. Gândiți-vă la generațiile viitoare de copii care se vor naște și care vor trăi în această lume. Perversitatea asta va ajunge la cote alarmante.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc normal ce se întâmplă. Nu este normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că pe viitor poate să facă și el. Nu intenționez să rănesc pe nimeni”, a adăugat destul de revoltată Carmen.