Fotbal intern

STEAUA. EXCLUSIV. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Rădoi. “VIN!”

STEAUA. Gigi Becali şi-a pregătit o variantă de înlocuire a lui Rădoi în cazul în care finul său se va mai juca de-a demisia. Patronul e decis să-i propună postul lui Eugen Trică, avînd...
09.09.2015 | 00:03
STEAUA EXCLUSIV Gigi Becali ia gasit inlocuitor lui Radoi VIN

STEAUA. Gigi Becali şi-a pregătit o variantă de înlocuire a lui Rădoi în cazul în care finul său se va mai juca de-a demisia. Patronul e decis să-i propună postul lui Eugen Trică, avînd deja un gentleman agreement cu acesta.

STEAUA. Gigi Becali nu a vrut să îi accepte demisia lui Mirel Rădoi, cînd acesta a renunţat după partida tur cu Rosenborg. Totuşi, patronul nu a stat cu mîinile în sîn, iar în cazul în care actualul antrenor al roş-albaştrilor s-ar fi menţinut pe poziţii şi nu ar fi revenit la echipă, avea pregătit şi un plan de rezervă: Eugen “Jose” Trică.

Nu este exclus ca la o eventuală repetare a situaţiei respective Becali să nu mai fie atît de vehement pentru păstrarea lui Mirel.

„Spune-i să stea pe poziţii”

STEAUA. Astfel, surse din anturajul „roş-albaştrilor” ne-au dezvăluit că, în paralel cu încercarea de a-l convinge pe Rădoi să revină la echipă, Gigi Becali îl mandatase şi pe Ionuţ Luţu să ia legătura cu fostul său coechipier de la Universitatea Craiova şi de la Steaua, Eugen Trică.

GALERIE FOTO! Gimnasta Larisa Iordache, DEZLĂNŢUITĂ în club! Vezi cum se mişcă lasciv pe ritmul muzicii! Imagini HOT!

„Luţule, du-te şi întîlneşte-te cu Trică. Vezi ce pretenţii are şi spune-i să stea pe poziţii. Dacă nu-l întorc pe Mirel, atunci aş vrea să îi propun lui Eugen să preia Steaua. El are licenţa PRO şi nu avem nici o problemă şi tot felul de discuţii în acest sens, aşa cum avem acum”, i-ar fi spus latifundiarul din Pipera omului său de încredere. Luţu nu a stat prea mult pe gînduri şi a luat legătura cu „Jose” Trică.

STEAUA. A fost la meci la Craiova

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că fostul jucător al Universităţii Craiova şi al Stelei ar fi acceptat fără prea multe obiecţii oferta, dar i-a spus lui Luţu să îi transmită lui Gigi Becali că va prelua Steaua doar dacă este sigur că Mirel Rădoi va pleca de la echipă. În caz contrar, lucrurile sînt foarte complicate. „Luţule, ştii bine că Steaua nu se refuză, dar eu nu vreau să mă cert cu Mirel Rădoi. Sîntem prieteni şi nu vreau să creadă că îl lucrez. Voi merge la meci la Craiova şi voi lua pulsul mult mai bine de acolo.

FOTOGRAFII INCENDIARE! GIMNASTA ROM NCĂ, IMAGINI FIERBINŢI PENTRU ADULŢI!

În rest, nimic mai mult. Nu vreau să iasă nu ştiu ce alte comentarii în plus pe tema subiectului. Eu nu umblu cu prostii, deoarece nici mie nu mi-ar cădea bine dacă mi s-ar întîmpla astfel de lucruri. Dacă el pleacă, atunci totul este ok”, a fost mesajul pe care acesta i l-a transmis patronului campionilor prin intermediul fostului coleg. Iar Trică a fost în tribune la Craiova – Steaua 1-2, primul meci al lui Rădoi după renunţarea la demisie. Eugen s-a întreţinut minute bune atunci şi Ţiţi Dumitriu, oficial al Stelei în acest moment.

„Îi cunoaşte bine pe Muniru şi Tade”

STEAUA. Surse din anturajul „roş-albaştrilor” ne-au dezvăluit că patronul Stelei s-a gîndit la varianta Eugen Trică deoarece unul dintre apropiaţii săi i-a transmis că la echipă, în cazul în care Mirel Rădoi va mai dori să plece, trebuie adus un antrenor care ştie să lucreze cu Sulley Muniru şi Gregory Tade.

EURO 2016. Iordănescu îl REGRETĂ pe Marica: „Aveam nevoie de el!”

Gigi, ţie îţi trebuie la echipă tot un antrenor din valul acesta tînăr. Acum, în vară, au luat foarte mulţi dintre ei licenţa PRO. Îţi trebuie cineva care îi cunoaşte pe Muniru şi pe Tade, iar olteanul ăsta de Trică este cea mai bună soluţie. Ai dat o grămadă de bani pe cei doi şi e păcat să îi pierzi aiurea. El a mai lucrat cu aceşti băieţi la CFR Cluj şi îi ştie foarte bine. În plus, Eugen este foarte ambiţios şi poate să fie o mînă de fier în vestiar”, a sunat sfatul către patronul „roş-albaştrilor”.

Aşteaptă la cotitură şi CS U

STEAUA. La rîndul său, Eugen Trică mai aşteaptă pînă la o eventuală preluare a băncii tehnice a Stelei şi un semn de la CS U Craiova, acolo unde cuplul Sorin Cîrţu – Emil Săndoi nu o duce prea bine. Se pare totuşi că apele s-au mai liniştit la Craiova, după victoria de la Bucureşti cu Voluntariul, dar în Bănie este posibil orice. FANATIK.RO a aflat că pe lista lui Mihai Rotaru, şeful de la CS U, se află Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, dar şi fostul fotbalist al Universităţii Craiova.

Şi-a luat licenţa luna trecută!

STEAUA. Începînd din această vară, Eugen Trică poate fi numit antrenor cu acte în regulă la orice echipă din Liga 1. La sfîrşitul lunii iulie, fostul fotbalist a terminat Şcoala de Antrenori, luînd licenţa PRO, acolo unde i-a avut colegi de generaţie pe foştii săi coechipieri de la Universitatea Craiova, Claudiu Niculescu şi Flavius Stoican.

Şumudică îl vrea pe Sănmărtean! I-a găsit deja locul în echipă

Alături de aceştia, au mai primit diploma respectivă, printre alţii, Bogdan Andone, Marius Baciu, Adrian Iencsi, Erik Lincar, Florin Motroc, Toni Petrea, Dumitru Uzunea sau Valentin Sinescu.

130 de meciuri a jucat Eugen Trică în tricoul Stelei
21 de goluri a înscris Eugen Trică pentru Steaua
4 selecţii are Eugen Trică la echipa naţională a României