Fotbal intern

“Trică vorbeşte mult şi face puţin! Meciul cu Rapid e capital”

Adrian Falub susţine că Universitatea Cluj a meritat să se califice în finala Cupei României....
02.04.2015 | 08:32
Trica vorbeste mult si face putin Meciul cu Rapid e capital

Adrian Falub susţine că Universitatea Cluj a meritat să se califice în finala Cupei României.

“După părerea mea, ne-am calificat meritat, pentru că ne-am dorit mult, am jucat mai bine, am fost mai buni ca CFR, am ştiut din punct de vedere tactic să ne creăm oportunităţi, să-i blocăm pe jucătorii lor periculoşi şi să atacăm acolo unde ne-am propus, cred că am făcut un joc bun. Am cîştigat la 11 metri, dar tot aşa de bine puteam cîştiga mai repede. Sîntem fericiţi, ne bucurăm foarte mult şi sper ca toată lumea să înţeleagă că U a fost, este şi va rămîne o stare de spirit şi atîta timp cît starea asta de spirit va exista va supravieţui şi echipa asta”, a spus Falub.

Antrenorul lui U Cluj a făcut apel la fani, pe care îi aşteaptă în număr cît mai mare la partida cu Rapid.

„Acuma, cu victoria asta, m-aş bucura să jucăm finala de Cupă la Cluj, aici la noi pe stadion, să fie un stadion plin, dar şi mai tare m-aş bucura ca lumea să se întoarcă spre noi, spre echipă, pentru că mai avem 11 meciuri în campionat, din care trebuie să luăm puncte ca să ne salvăm de la retrogradare. Şi ăsta e principalul nostru obiectiv. Cred că în seara asta am descătuşat energii, nu ştiu cît de mult le vom putea recupera la meciul de sîmbătă. Sper ca fanii să înţeleagă că avem nevoie de ei, aşa cum ne-au apostrofat cînd meritam, aşa îi aştept acum să fie alături de noi să batem Rapid sîmbătă. Meciul cu Rapid poate să fie capital pentru noi. Vreau ca jucătorii să se bucure, dar de joi trebuie să se gîndească la meciul cu Rapid. Avem nevoie de puncte”, a spus Falub.

Falub l-a ironizat pe omologul său de pe banca lui CFR Cluj, care a afirmat că formaţia sa ar fi meritat să se califice în finala Cupei României.

„A zis Trică aşa ceva? Că ar fi meritat să cîştige? Trică a zis multe şi înainte de meci. Că aici e obişnuit să se califice… El vorbeşte mult şi face puţin. Ce să mai zică Trică, echipa lui nu a marcat. Ar fi culmea, acuma eu joc o finală de cupă şi să mă gîndesc la ce vorbeşte Trică. Noi am reuşit o performanţă azi. CFR nu e o echipă slabă, are jucători de calitate. Are două vîrfuri cum nu ştiu cîte echipe din ţară au”, a spus Falub.

Tehnicianul susţine că prezenţa patronului Florian Walter în tribună a contat enorm pentru moralul elevilor săi.

„Domnul Walter nu a mai fost de trei ani aici, am insistat foarte mult să vină, pentru că era un moment foarte important pentru noi. A acceptat, îi mulţumesc foarte mult. Am avut doi factori motivaţionali extrem de importanţi. Unul, domnul Walter, care a lămurit situaţia cu privire la viitorul echipei, iar al doilea, că tot a venit vorba de Trică, le-am pus jucătorilor în vestiar declaraţia lui de după meciul tur, cînd zicea că el e obişnuit să se califice pe terenul nostru”, a spus Falub.