Tricolorele, acuze după Ungaria – România 31-29. “Nu a fost fair-play! Nu trebuia să se ajungă atât de departe!”

Iuliana Spirache    Claudiu Surmei   
în Handbal
12/12/2018, 20:56
Tricolorele, acuze după Ungaria – România 31-29. “Nu a fost fair-play! Nu trebuia să se ajungă atât de departe!” GALERIE FOTO
Tricolorele acuză jocul dur și arbitrajul după Ungaria - România 31-29

România a pierdut ultimul meci din cadrul grupelor principale de la Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele au fost învinse de Ungaria cu scorul de 31-29, la capătul unui meci în care handbalistele antrenate de Ambros Martin parcă nu s-au regăsit. În plus, Cristina Neagu s-a accidentat și a fost scoasă cu targa de pe teren, iar ulterior a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite. Handbalistele noastre au acuzat jocul dur al maghiarelor, dar și unele decizii de arbitraj.

“A fost un meci urât din multe puncte de vedere şi aş vrea să încercăm să îl uităm cât mai repede. Nu ştim ce se întâmplă cu Cristina. Se pare că i-a fugit genunchiul. O să vedem. E posibil să aibă ruptură de ligamente, dar trebuie să aşteptăm până face un RMN pentru a vedea ce are. Se pare că avem o problemă şi nu putem gestiona meciurile decisive pentru noi. Am ratat foarte mult, nu ne-a ieşit cu apărarea şi am jucat foarte prost. Soarta va decide dacă merităm să fim acolo sau nu”, a spus Eliza Buceschi pentru TVR.

Tricolorele, acuze după Ungaria – România 31-29

“A fost un meci foarte greu, dar nu cred că a fost vorba despre arbitraj. Nu am reuşit să ne mobilizăm în anumite momente. E foarte greu pentru că nu suntem la mâna noastră. Am început foarte bine, am fost motivate, dar am făcut pe parcurs multe greşeli. Eu m-am simţit foarte bine în prima repriză, dar în a doua repriză am avut eliminare şi 7 metri şi nu am primit nimic… Nu ne-a ieşit nimic pe faza de apărare. Mă doare sufletul pentru Cristina. Sper din toată inima să nu fie nimic grav. Sper din toată inima să fie bine. Noi trebuia să dăm tot şi să câştigăm meciul ăsta, dar acum nu stăm la mâna noastră. O să vedem”, a spus Crina Pintea.

“A fost un meci pentru semifinale, iar între România şi Ungaria a fost mereu un duel. Îmi pare rău pentru Cristina. Nu cred că a fost un fair play. Nu trebuia să se ajungă aşa de departe. Echipa României trebuie să meargă mai departe cu sau fără ea. A fost un meci de luptă şi de asta au fost diferenţele dintre cele două reprize. S-a alergat foarte mult, a fost obositor şi greu. Aşteptăm următorul meci şi sperăm să ne bucurăm la final”, a spus Cristina Laslo.

Închide ×