Tricolorele au sărbătorit în autocar victoria cu Norvegia. “Din toată inima pentru România!” Video

Claudiu Surmei   
în Handbal
06/12/2018, 12:45
Tricolorele au sărbătorit în autocar victoria cu Norvegia. “Din toată inima pentru România!” Video GALERIE FOTO
Tricolorele au sărbătorit în autocar victoria cu Norvegia

România a învins Norvegia cu scorul de 31-23 la Campionatul European de handbal feminin și s-a calificat de pe primul loc în faza grupelor principale. A fost o victorie istorică pentru handbalistele antrenate de selecționerul Ambros Martin, care i-au administrat reprezentativei scandinave cea mai mare înfrângere la Euro. Tricolorele au sărbătorit în autocar victoria cu Norvegia, fredonând “Din toată inima pentru România”, versurile unei piesei cântate de trupa Voltaj.

În timp ce pe site-ul oficial al competiției care se desfășoară în Franța s-a scris despre victoria fabuloasă a României în ultimul meci din Grupa D la Euro, presa din Norvegia “a dat de pământ” cu handbalistele antrenate de Thorir Hergeirsson. Jurnaliștii nordici au scris că Norvegia trebuie să aștepte o minune pentru a mai prinde un loc în semifinale. Despre performanța tricolorelor a scris pe Facebook și Traian Băsescu, fostul președinte al României fiind de părere că România este capabilă să termine pe primul loc la Euro.

Tricolorele au sărbătorit în autocar victoria cu Norvegia

Handbalistele noastre au sărbătorit victoria imediat după fluierul de final al partidei, iar petrecerea a continuat ulterior și în autocarul care le-a transportat către hotel. Radiind de fericire, fetele au dat play melodiei de la Voltaj intitulată “Din toată inima” și au cântat împreună. Sărbătoarea a fost filmată, iar materialul video a fost postat pe rețelele de socializare. Fanii au fost emoționați și le-au trimis mesaje de susținere.

Din toată inima, pentru România!Norvegia – România 23-31#handbalulsportnational–Vino alături de noi, vino în echipa României! Înscrie-te pe http://sustineromania.frh.ro și 7 membri norocoși vor câștiga câte un tricou oficial de joc!

Gepostet von FRH – Federația Română de Handbal am Donnerstag, 6. Dezember 2018

“Fetelor, sunteți minunate! Mulțumim că ne faceți mândri că suntem români!”, a scris un fan pe Facebook, în timp ce altul a adăugat: “Fetele noastre, (chiar toate) ați fost minunate! Felicitări și în continuare arătați de ce sunteți în stare! Meritați aprecierile noastre!”

În faza grupelor principale, România va întâlni Olanda (9 decembrie, ora 19:00), Spania (11 decembrie, ora 19:00) și Ungaria (12 decembrie, ora 19:00).

Închide ×