Sport

“Tricolori” cu tupeu la Hamburg! Notele Fanatik după Germania – România 2-1

România a fost un adversar redutabil pentru Germania. "Tricolorii" lui Rădoi au cedat cu 1-2, însă au luptat până în finalul meciului de la Hamburg. Notele FANATIK după cel mai dificil meci al grupei.
08.10.2021 | 23:49
Tricolori cu tupeu la Hamburg Notele Fanatik dupa Germania  Romania 21
ADVERTISEMENT

România a jucat cu tupeu la Hamburg. “Tricolorii” aveau cotă 21,00 la victorie înainte de meci, iar mulţi specialişti susţineau că reprezentativa lui Rădoi ar trebui să fie mulţumită dacă nu ia multe goluri.

“Tricolori” cu tupeu la Hamburg! România a rezistat 82 de minute

Realitatea din teren a fost altfel. România a fost o echipă care a jucat cu mult curaj, a deschis scorul printr-o acţiune extraordinară a lui Ianis Hagi şi a rezistat mai bine de o repriză atacurilor în valuri ale nemţilor.

ADVERTISEMENT

Serge Gnabry a egalat cu un şut perfect, iar Thomas Muller a adus victoria cu 8 minute înainte de final, după o fază fixă gestionată prost de apărarea României. Însă, rămânem cu o atitudine foarte bună arătată de naţionala noastră, care rămâne în cărţi pentru locul de baraj, în ciuda înfrângerii.

Adrian Rus, Ianis Hagi şi Nicu Stanciu, cele mai mari note! Cum au jucat “tricolorii”

Notele FANATIK în Germania – România 2-1:

Florin Niţă – 7 –  Intervenţie stângace în minutul 16, când a bâlbâit o minge. A respins excelent şutul puternic al lui Reus şi a mai avut câteva intervenţii bune în prima parte. Fără vină la golurile lui Gnabry şi Muller.

ADVERTISEMENT

Andrei Raţiu – 7 – A scos de pe linia porţii după o ezitare a lui Niţă, în minutul 16. A fost foarte lucid în câteva situaţii limită, risipă mare de efort. A fost avertizat în minutul 58.

Adrian Rus – 8 – Providenţial în minutul 41 când a blocat şutul lui Werner. Evoluţie foarte solidă pe parcursul meciului. A avut un tackling de manual la Kai Havertz când neamţul a scăpat singur cu Niţă.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş – 7 – Excelent în prima repriză. A avut câteva intervenţii providenţiale şi a fost unul dintre cei mai buni români de la Hamburg.

Andrei Burcă – 7 – Arbitrul a dictat penalty în start de meci la un presupus fault la Werner, însă VAR-ul a schimbat decizia. A evoluat excelent în prima parte, însă s-a accidentat în începutul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Alin Toşca – 6 – Sigur pe el în multe momente, a greşit puţine faze. Nu a avut urcări în ofensivă, fiind în permanenţă presat de atacurile germane.

Ianis Hagi – 8 – A deschis scorul după o fază individuală superbă în minutul 9. A alergat mult, a ajutat defensiva, fiind înlocuit în minutul 60.

Nicolae Stanciu – 8 – Pase foarte bune în start de meci. L-a deschis foarte bine pe Ianis la faza golului. Avertizat în minutul 41 după un fault la Kimmich. Şi în repriza secundă a creat pericol cu pasele excelente. Schimbat în minutul 82.

Răzvan Marin – 7 – Risipă mare de efort în acest meci. S-a ţinut cu dinţii de jucătorii nemţilor şi a reuşit să recupereze mai multe mingi.

Valentin Mihăilă – 7 – A avut câteva curse bune în banda stângă. I-a pasat perfect lui Puşcaş în minutul 48, când atacantul nostru a fost blocat în ultimul moment. Înlocuit în minutul 60.

George Puşcaş – 7 – S-a zbătut mult în atac, a reuşit să se desprindă de fundaşi de câteva ori. A ratat o şansă uriaşă în minutul 48. Cu un sfert de oră înainte de final a scăpat liber, dar a gestionat rău faza şi a trimis slab. Schimbat cu 8 minute înainte de final.

Au intrat pe parcurs:

Cristi Manea (min. 50) – 6 – A intrat bine în “tranşeele” din faţa porţii lui Niţă şi a pus umărul în defensivă. Însă a stat rău la golul lui Muller.

Alex Maxim (min. 60) – 5 – O viteză în minus faţă de Valentin Mihăilă. A creat puţine faze de poartă.

Andrei Ivan (min. 60) – 5 – Inexistent pe faza de atac. L-a pierdut pe Muller la faza golului. A avut nicio acţiune în cele 30 de minute jucate.

Alexandru Albu (min. 82) – A avut puţin timp la dispoziţie să se remarce.

Alexandru Mitriţă (min. 82) – A avut puţin timp la dispoziţie să se remarce.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,94 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT