Carousel hot news

FOTO. Suporteri de lux pentru meciul din Muntenegru. Băluţă, ÎNCURAJAT de gloriile “Craiovei Maxima”

UPDATE / Rodion Cămătaru, Ion Geolgău şi Aurel Ţicleanu au venit la antrenamentul echipei naţionale a României de la Podgorica. Cele trei glorii ale "Craiovei Maxima" au stat de vorbă cu...
04.09.2017 | 18:41

UPDATE / Rodion Cămătaru, Ion Geolgău şi Aurel Ţicleanu au venit la antrenamentul echipei naţionale a României de la Podgorica. Cele trei glorii ale “Craiovei Maxima” au stat de vorbă cu Alexandru Băluţă, jucătorul lui CSU primind încurajări. La finalul antrenamentului, mijlocaşul ofensiv s-a fotografiat cu cei trei foşti internaţionali români, aceştia urmând să fie şi în tribunele stadionului din Podgorica.

Tricolorii. Daum si-a scos elevii la antrenament

Elevii lui Christoph Daum sunt concentraţi pentru partida cu Muntenegru, iar selecţionerul german al României nu i-a lăsat deloc pe fotbaliştii săi să aibă timp liber nici măcar în ziua meciului care ar putea să elucideze matematic ratarea calificării la Campionatul Mondial din Rusia din 2018. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Astfel, în timpul dimineţii, Daum a comandat un antrenament de stretching în hotelul unde sunt cazaţi tricolorii la Podgorica. Chiar dacă antrenamentul a fost unul extrem de serios totuşi pe jucătorii au încercat să se mai deconecteze de la miza partidei şi mai multe ori au încerca să zâmbească după ce făceau unele glume între ei.

 Tricolorii s-au antrenat la hotel!

Astfel antrenamentul respectiv a fost făcut de elevii lui Daum sub supravegherea membrulor din staff-ul tehnic şi medical al echipei naţionale a României. Meciul Muntenegru- România se va desfăşura de la ora 21:00. La acest joc sunt prezenţi şi foştii fotbalişti ai Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru, Aurică Ţicleanu şi Gheorghiţă Georgău.

Eric Bicfalvi nici măcar nu am mai făcut deplasarea în Muntenegru după ce selecţioenrul Daum a decis să îi dea acestuia drumul casă înaintea meciului cu Armenai deoarece nu a putut să fie recuperat în urma unei accidentări suferite la echipa sa de club. Selecţionerul german nu a mai convocat nici un fotbalist în locul acestuia deşi avea această posibilitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri