Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

“Tricolorii”, faţă în faţă cu “zidul galben” după România – Belgia 0-2! Ce s-a întâmplat la final. Video

Jucătorii naţionalei României au mers să îi salute pe fanii "tricolorilor" după înfrângerea cu Belgia. Suporterii şi-au aplaudat favoriţii, în ciuda scorului.
Tricolorii fata in fata cu zidul galben dupa Romania  Belgia 02 Ce sa intamplat la final Video
"Tricolorii", faţă în faţă cu "zidul galben" după România - Belgia 0-2! Ce s-a întâmplat la final. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 confruntarea cu Belgia, dar a rămas pe primul loc în grupa E înaintea ultimei etape. Tielemans şi De Bruyne au adus succesul belgienilor, care au obţinut primele trei puncte.

“Tricolorii”, faţă în faţă cu “zidul galben” după România – Belgia 0-2!

La finalul confruntării, “tricolorii” au mers în peluza unde era marea galbenă de suporteri ai României să îi aplaude pe toţi din tribune. Iar fanii i-au răsplătit pe favoriţi cu aplauze, în ciuda înfrângerii.

ADVERTISEMENT

România rămâne pe primul loc în grupa E cu trei puncte şi golaveraj 3-2. “Tricolorii” au nevoie de un punct în faţa Slovaciei pentru a se califica matematic în optimile de finală. Confruntarea are loc la Frankfurt, miercuri, de la ora 19:00.

“Tricolorii” au fost încurajaţi la Koln de aproximativ 25.000 de fani. De această dată, elevii lui Edi Iordănescu nu au mai reuşit să repete jocul bun din meciul cu Ucraina, dar şi adversarul a fost de un alt calibru.

ADVERTISEMENT

“Deşteaptă-te, române!” a răsunat în tribune!

Tielemans a deschis scorul încă din minutul 2, dar chiar şi aşa, “tricolorii” au reuşit să creeze pericol la poarta lui Casteels. Cea mai mare ocazie a fost ratată de Dennis Man, care a ratat singur cu portarul în minutul 65.

Golul lui De Bruyne, marcat cu 10 minute înainte de final, a stabilit rezultatul final. A fost o neatenţie în defensiva “tricolorilor”, pasa decisivă venind din degajarea portarului Casteels.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că România a fost condusă pe tot parcursul meciului, fanii din tribune şi-au încurajat favoriţii în fiecare minut. În repriza secundă, suporterii au cântat imnul “Deşteaptă-te, române!”.

În tribunele din Koln şi-a făcut loc şi un banner “FCSB nu e Steaua Bucureşti”, afişat de câţiva fani la una dintre peluze. Astfel, războiul dintre FCSB şi CSA Steaua ajunge şi la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Un număr mare de români este aşteptat şi la confruntarea decisivă de miercuri, cu Slovacia. Toate cele patru echipe au câte trei puncte înaintea ultimei etape când vom afla echipele calificate.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

"Tricolorii", faţă în faţă cu "zidul galben" după România - Belgia 0-2! Ce s-a întâmplat la final

ADVERTISEMENT
3,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Slovacia - România