Pariuri sportive

Tricolorii, Lewa, Mannschaft-ul şi Spania – Italia! Ce pariuri pui?

Etapele 7 şi 8 din Preliminariile Mondialului din Rusia 2018 pot aduce primele calificate europene la turneul final. Ele sunt decisive şi pentru România.  Naţionala ţării noastre va şti sigur...
03.09.2017 | 18:40
Tricolorii Lewa Mannschaftul si Spania  Italia Ce pariuri pui

Etapele 7 şi 8 din Preliminariile Mondialului din Rusia 2018 pot aduce primele calificate europene la turneul final. Ele sunt decisive şi pentru România.  Naţionala ţării noastre va şti sigur dacă e eliminată sau dacă va lupta pentru un loc de baraj până în “minutul 90” al acestei campanii care pare compromisă.

România (6p) – Armenia (6p), vineri 1 septembrie, 21:45, Bucureşti

Singurul adversar pe care l-am învins în actuala campanie vine la Bucureşti cu superstarul său: Mkhitaryan. Mijlocaşul lui Man. United este liderul selecţiilor şi golgheterul actualului lot al armenilor. Absenţa lui în meciul tur şi cartonaşul roşu încasat în minutul 3 au dus la “bătaia” usturătoare (0-5) administrată de tricolori. Va reuşi România să se impună din nou fără să primească gol? Cotă 1.85 pentru NG2 (echipa oaspete nu înscrie).  Dar pentru un pariu cu mai multă adrenalină şi un câştig crescut, ce spuneţi de X/1 (egal la pauză, gazdele învingătoare la final) la o cotă de 4.15 pe Superbet.ro?

Cele mai bune cote pentru România – Armenia:

https://www.superbet.ro/match/1215433/romania–armenia

Danemarca (10p) – Polonia (16p), vineri 1 septembrie 21:45, Copenhaga

Lewandowski îşi poate desprinde decisiv naţionala ţării sale în fruntea grupei de calificare. Echipă de top 10 mondial, Polonia e totuşi cotată cu şansa a doua, fiindcă danezii joacă pe teren propriu acest meci crucial. Cota de 3.05 pentru 2 (oaspeţii câştigă) e foarte tentantă. Dar Superbet.ro propune şi o altă cotă tentantă: 3.27 pentru pariul I=II (în ambele reprize se marchează acelaşi număr de goluri).

Profită de cotele cele mai mari pe Danemarca-Polonia:

https://www.superbet.ro/match/1215434/danemarca–polonia

Cehia (9p) – Germania (18p), vineri 1 septembrie 21:45, Praga

Hummels, Ozil, Khedira, Gomez, Kroos şi Muller, revin pentru a califica Mannschaft-ul la Mondialul din Rusia 2018. Selecţionerul Joachim Low a păstrat 17 jucători din lotul experimental pe care s-a bazat în Iunie la Cupa Confederaţiilor.  Campioana mondială vrea maxim de puncte din următoarele 2 partide. Şi ar trebui să-i credem pe nemţi. Totuşi, cota 1.50 pentru 2 (oaspeţii câştigă) parcă nu e chiar atât de tentantă. Ce spuneţi de 2/2 (oaspeţii conduc la pauză şi la final) în acest meci în care Cehia va întâlni o Germanie foarte motivată?

Cea mai variată ofertă pentru Cehia – Germania:

https://www.superbet.ro/match/1215437/cehia–germania

Spania (16p) – Italia (16p), sâmbătă 2 septembrie, 21:45, Madrid

Marele duel al weekend-ului se dă pe Santiago Bernabeu unde Furia Roja şi Squadra Azzurra îşi dispută finala grupei G. După 1-1 (0-0) în tur, cele două forţe ale Europei caută o victorie decisivă. Dar foarte probabil, ambele echipe vor căuta în primul rând să nu piardă, motiv pentru care 3.30 cotă pentru X (remiză) e foarte ispititoare. Dar ce spuneţi de 4.80 la Superbet.ro pentru X/X (egal la pauză, egal la final).

Pariază online pe Spania – Italia:
https://www.superbet.ro/match/1216617/spania–italia

Pune pariurile câştigătoare pe meciurile din Preliminariile Mondialului!