ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Mesaje pline de regret: “Seară neagră! Cea mai tristă”

România U19 a ratat calificarea la EURO în prelungirile meciului cu Ucraina! Jucătorii au suferit enorm după fluierul final. Mesajele postate în spaţiul virtual.
Autor: Mirela Apostol | 28.03.2018 | 14:01

Cei mai afectaţi au fost Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, şi Alexandru Măţan, mijlocaşul campioanei Viitorul Constanţa: “Ţin să le mulţumesc pe această cale tuturor suporterilor români care ne au fost alături în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Pentru mine asta este cea mai tristă seară din viaţa mea şi sunt convins că nu o voi uita prea curând . Cu toate astea din momente grele se nasc campionii şi indiferent de situaţie sunt mândru că sunt român. Fără cuvinte! Cel mai trist moment din viaţa mea”, a scris Măţan, care a primit apoi a primit un mesaj de la Alexandru Mitriţă: “Piti nu ceda niciodată! Asta este doar începutul! Capul sus. Ai un drum foarte lung de parcurs”.

“Ne cerem scuze”

Andrei Vlad, portarul de la FCSB, a vrut să îşi ceară scuze tuturor pentru calificarea ratată: “Seara neagră! Nu mă gândeam nici măcar o secundă că nu putem obţine calificarea. A durut şi doare acest rezultat. Ne cerem scuze oamenilor care au fost lângă noi şi ne-au susţinut pana la ultimul fluier”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!