News

Tricolorii n-au scăpat de Waldschmidt! Golgheterul EURO U21 a decis semifinala România – Germania. VIDEO

29.06.2019 | 21:06
Tricolorii nau scapat de Waldschmidt Golgheterul EURO U21 a decis semifinala Romania  Germania VIDEO
ADVERTISEMENT

România a jucat perfect o repriză împotriva Germaniei, dar oboseala acumulată în cele trei meciuri din faza grupelor ne-a împiedicat să ajungem în finala EURO U21. Mai proaspeți, nemții ne-au dominat clar în repriza secundă, însă au fost nevoiți să aștepte până în minutul 90 pentru a se desprinde decisiv pe tabelă. 

Tricolorii n-au scăpat de Waldschmidt!

Ne-au învins cu 4-2 în final, Waldschmidt și Amiri marcând de două ori fiecare. De altfel, atacantul Luca Waldschmidt are toate șansele să iasă golgheterul competiției, având deja șapte goluri înscrise, dar și MVP-ul turneului, în situația în care Germania va câștiga trofeul.

ADVERTISEMENT

Waldschmidt (23 ani), nu ne-a iertat nici pe noi. Mai întâi a marcat în minutul 57 din penalty, iar apoi a înscris în minutul 90 golul de 3-2. Atacantul a șutat precis de la 18 metri, după o pasă scurtă primită dintr-o fază fixă.

Cota de piață a lui Waldschmidt este de numai 12 milioane de euro, însă cu siguranță va crește după turneul final de tineret. De altfel, atacantul a dat semne că începe să atingă o formă bună în cariera sa încă din sezonul precedent, pe care l-a terminat cu 9 goluri înscrise pentru Freiburg. Waldschmidt este un produs al clubului Eintracht Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Germania a făcut un turneu final perfect până în acest moment și încearcă să câștige EURO U21 pentru a doua oară consecutiv, după ce în 2017 se impune într-o finală jucată chiar în fața Spaniei, adversara de duminică. Nemții au învins Danemarca, scor 3-1, în prima etapă, iar apoi au umilit Serbia cu 6-1. Germania s-a relaxat în ultima etapă din grupe, reușind doar 1-1 cu Austria. Pe noi ne-a învins cu 4-2, după ce au fost conduși la pauză cu 1-2.

Waldschmidt are o cotă excelentă să înscrie și în marea finală cu Spania. Cei care vor paria pe el se vor bucura de cota 3.00, neașteptat de bună ținând cont de realizările sale.

ADVERTISEMENT