“Tricolorii” promit spectacol în preliminariile EURO 2020. “Ne vom lupta până la ultimul meci!”

GRUPĂ INFERNALĂ PENTRU ROMÂNIA
Iuliana Spirache   
în Echipa nationala
02/12/2018, 16:24
“Tricolorii” promit spectacol în preliminariile EURO 2020. “Ne vom lupta până la ultimul meci!” GALERIE FOTO GRUPĂ INFERNALĂ PENTRU ROMÂNIA
Jucătorii echipei naţionale a României înaintea meciului cu Serbia din Liga Naţiunilor. "Tricolorii" promit spectacol în preliminariile EURO 2020

Nicolae Stanciu, George Ţucudean, Paul Anton şi Ciprian Tătăruşanu, patru dintre cei mai importanţi “tricolori” din lotul pregătit de Cosmin Contra, promit spectacol în preliminariile EURO 2020. Echipa naţională a României a fost repartizată în Grupa F, acolo unde se va duela cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, dar fotbaliştii nu se tem.

“Din punctul meu de vedere, Spania este favorita grupei. Cred că pentru locul 2 va fi o luptă între România, Suedia și Norvegia. Chiar dacă suedezii sunt o echipă mai bine cotată ca noi și au avut un Campionat Mondial foarte bun, cred că ne putem bate de la egal la egal și la final să fim câștigători în fața lor”, a spus Nicolae Stanciu pentru FRF.RO.

“Tricolorii” lui Contra promit spectacol în preliminariile EURO 2020

“Este o grupă frumoasă, în care Spania este favorită. Cred în șansele noastre, am demonstrat în ultimul an că formăm un grup puternic, iar rezultatele au fost unele pozitive. Ne vom lupta până la ultimul meci pentru a obține calificarea”, a spus şi George Ţucudean.

“Cred că este o grupă echilibrată, în care Spania este favorită, în timp ce noi, Suedia și Norvegia vom lupta pentru calificare. Am încredere că și în 2019 vom continua parcursul bun din acest an și la final ne vom califica. Am demonstrat că atâta timp cât jucăm ca o echipă unită, ne putem bate cu orice adversar. Cred că în acest moment, nici Suedia și nici Norvegia nu sunt peste Serbia, echipă cu care nu am pierdut în Liga Națiunilor”, a adăugat Paul Anton.

Ciprian Tătăruşanu: “Ne vom lupta până la final”

Ciprian Tătăruşanu în meciul România – Serbia din Liga Naţiunilor

“E o grupă dificilă, dar nu imposibilă. Spania este favorită, în timp ce noi, Suedia și Norvegia vom lupta pentru poziția secundă. Cred însă în forța noastră ca echipă și vom lupta până la final să ne calificăm la EURO”, a încheiat Ciprian Tătăruşanu.

Închide ×