Sport

„Tricolorii” s-au distrat înainte de partida cu Finlanda. Răzvan Marin și Dennis Man, protagoniștii unui joc inedit propus de FRF. Video

„Tricolorii” înfruntă naționala Finlandei într-un meci decisiv pentru menținerea în Liga B din UEFA Nations League, vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45.
20.09.2022 | 12:43
Tricolorii sau distrat inainte de partida cu Finlanda Razvan Marin si Dennis Man protagonistii unui joc inedit propus de FRF Video
Răzvan Marin și Dennis Man s-au amuzat cu 3 zile înainte de confruntarea cu Finlanda din UEFA Nations League. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

„Tricolorii” au ajuns la Centrul Național de la Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde Edi Iordănescu face pregătirile pentru disputa decisivă cu Finlanda. Nicolae Stanciu, revenit la națională, a fost primu fotbalist care a ajuns în cantonament.

„Tricolorii” s-au distrat înaintea meciului cu Finlanda

Dennis Man și Răzvan Marin au lăsat prietenia deoparte și s-au duelat în cantonamentul României, înaintea deplasării pentru meciul cu Finlanda. Fotbaliștii de la mijlocul primei reprezentative și-au testat cunoștințele despre colegii de la națională.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, fotbalistul împrumutat de Cagliari la Empoli, a reușit să se impună în duelul cu Dennis Man și să recunoască cele mai multe nume. Adrian Rus, fotbalist în Italia la Pisa și care are în palmares 14 convocări la echipa națională, le-a dat cele mai mari bătăi de cap celor doi fotbaliști.

Răzvan Marin și Dennis Man se află într-o formă bună la echipele de club, iar speranțele pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia îi au în prim-plan pe mijlocașii din Serie A și Serie B. Man a reușit să înscrie 2 goluri în stagiunea actuală pentru Parma, ultimul chiar înainte de venirea în țară.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, jucătorul recunoscut de la primul indiciu

De cealaltă parte, Răzvan Marin a fost împrumutat în această vară de Cagliari la Empoli, astfel „tricolorul” cu 41 de prezențe la națională va evolua în Serie A cel puțin până vara anului viitor.

Dacă Adrian Rus i-a pus în dificultate pe Man și Marin, Florin Tănase a fost recunoscut încă de la primul indiciu: „E din Găești..”. Cei doi fotbaliști s-au amuzat mai multe secunde pe seama răspunsului. Vezi VIDEO aici.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, Răzvan Marin a ieșit victorios cu 4 răspunsuri corecte, în timp ce Dennis Man a oferit primul răspuns corect de 3 ori. Fotbalistul Parmei a revenit la națională după o pauză de 6 luni. Absența a fost cauzată de accidentarea care l-a scos din formă atât la echipa de club, cât și de pe lista jucătorilor lui Edi Iordănescu.

Daniel Boloca ar putea debuta în tricoul României

Edi Iordănescu a anunțat sâmbătă lotul cu care se va deplasa în Finlanda pentru meciul din Nations League. În echipa convocată de Iordănescu Jr. și-a făcut apariția Daniel Boloca. Fotbalistul lui Frosinone va fi la prima apariție „sub” tricolor.

ADVERTISEMENT

Titular între buturile României, cel mai probabil, se va afla Andrei Radu, portarul lui Cremonese. Florin Niță, fără minute pe teren, a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu. Radu a fost convocat în mai multe rânduri la națională, dar nu a prins niciun minut pentru „tricolori”.

De asemenea, nici Ștefan Târnovanu, portarul pentru care Gigi Becali cerea la un moment dat 10 milioane de euro, nu a prins vreun minut în lotul primei reprezentative, deși a fost convocat și la acțiunea din iunie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,62 este cota pentru „X2” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT