Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Tricolorii se încălzesc la Wurzburg pe melodia “Băieți buni” a celor de la BUG Mafia, trupa favorită a președintelui Burleanu. Video exclusiv

Jucătorii lui Edi Iordănescu fac încălzirea la Wurzburg pe melodia "Băieţi buni" a celor de la BUG Mafia. Ce îl leagă pe Răzvan Burleanu de celebra trupă rap.
Tricolorii se incalzesc la Wurzburg pe melodia Baieti buni a celor de la BUG Mafia trupa favorita a presedintelui Burleanu Video exclusiv
Tricolorii se încălzesc la Wurzburg pe melodia "Băieți buni" a celor de la BUG Mafia, trupa favorită a președintelui Burleanu. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Au mai rămas trei zile până la debutul României la Euro 2024. Luni, de la ora 16:00, “tricolorii” joacă în primul meci din grupa E cu Ucraina, confruntare programată la Munchen, pe Allianz Arena.

Tricolorii se încălzesc la Wurzburg pe melodia “Băieți buni” a celor de la BUG Mafia

În cantonamentul de la Wurzburg, jucătorii naţionalei îşi fac încălzirea pe melodia “Băieţi buni” a celor de la BUG Mafia. “Tricolorii” sunt motivaţi înainte de startul competiţiei, pentru mulţi fiind cele mai importante meciuri ale carierei lor.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este una bună în cantonamentul naţionalei. Marius Marin a declarat înaintea meciului cu Ucraina că este o generaţie cu inimă mare, chiar dacă nu e cea mai bună generaţie pe care a avut-o România:

“Vrem neapărat un rezultat pozitiv și cred ca meciul acesta ne va spune care e drumul nostru la Euro. În ultimele sase luni numai la Euro mi-a stat capul, chiar dacă poate nu e corect fata de Pisa, clubul meu. Nivelul e cel mai înalt, sunt cei mai buni fotbaliști din Europa aici.

ADVERTISEMENT

La națională nu exista titulari sau rezerve, toți trebuie sa dam totul pentru România. Simt o presiune, ii voi întâlni pe unii dintre cei mai mari fotbaliști. Abia aștept meciurile”, a spus Marius Marin.

BUG Mafia, formaţia preferată a lui Răzvan Burleanu: “Când pleacă de acasă, are o piesă a celor de la BUG Mafia pe care şi-o pune foarte tare în boxe”

BUG Mafia este şi trupa preferată a lui Răzvan Burleanu. Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin a dezvăluit în emisiunea “Hai la Euro” că Răzvan Burleanu ascultă de fiecare dată BUG Mafia înaintea momentelor importante:

ADVERTISEMENT

“Este un tip credincios, iar el când joacă, joacă la alegeri. De fiecare dată când e o chestie importantă, când pleacă de acasă, are o piesă a celor de la BUG Mafia pe care şi-o pune foarte tare în boxe. 

Dar nu mai ştiu care e piesa. Când a plecat la alegerile din 2014, a plecat cu asta şi a câştigat. Îşi pune piesa asta de fiecare dată când este ceva important”, a spus Vochin.

ADVERTISEMENT

Este al doilea turneu final la care joacă România în mandatul lui Răzvan Burleanu. “Tricolorii” au jucat la Euro 2016, iar opt ani mai târziu au obţinut calificarea la Campionatul European din Germania.

TRICOLORII SE ÎNCĂLZESC LA WURZBURG PE MELODIA "BĂIEȚI BUNI" A CELOR DE LA BUG MAFIA

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
1,93 este cota BETANO pentru "ambele marchează" în România - Ucraina