Carousel hot news

Tricolorii şi Daum au fost ironizaţi pe net de fanii naţionalei! Vezi cele mai tare poze!

Naţionala României a ratat calificarea la Mondialul din 2018 care se va desfăşura în Rusia, după ce a luat bataie in Muntenegru cus corul de 1-0. Golul gazdelor a fost reuşit de Jovetic, iar...
05.09.2017 | 12:30

Naţionala României a ratat calificarea la Mondialul din 2018 care se va desfăşura în Rusia, după ce a luat bataie in Muntenegru cus corul de 1-0. Golul gazdelor a fost reuşit de Jovetic, iar acum Christoph Daum este ţinta principală a glumelor însa nici jucătorii nu au scapat de ironiile fanilorî pe net.

“Romania la mondial” sau “Romania la baraj” sunt principalele glume apărute pe diferite pagini de Facebook, în timp ce generaţia de aur a naţionalei rămâne în continuare o amintire placută, ce pare de neegalat în viitorul apropiat.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.
/strong>

Daum. “Nu ştiu dacă plec de acum”

Însă este de urmărit dacă Christoph Daum doreşte să îşi dea demisia cu două etape rămase de disputat până la finalul preliminariilor CM 2018. Suporterii României şi majoritatea oamenilor de fotbal de la noi din ţară i-au cerut germanului să părăsească echipa naţională deoarece aceştia susţin că nu mai avem nici un viitor cu el.R[zvan Burleanu a chetuit cu staff-ul acestuia la echipa naíonal[ aproximativ 1.500.000 de euro cu tot cu taxe plătite

“Sunt foarte obosit şi supărat. Am o clauză în contract în care se spune că înţelegerea cade cu FRF dacă eu ratez participarea la Campionatul Mondial din Rusia. Acum rămâne să mă întâlnesc cu preşedintele Burleanu şi să discutăm dacă vom mai continua şi pentru Campionatul European din 2022.  Dacă plec încă de acum? Nu ştiu! Mă mai gândesc. De câteva luni tot văd câmi îmi cereţi demisia”

Vezi in galerie FOTO astfel de poze!

Capture

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri