Carousel hot news

Optimism la echipa naţională: “Singura contracandidată la calificare sîntem noi!”

Vlad Chiricheş, Costel Pantilimon, Mihai Pintilii şi Adi Popa au fost prezenţi, la rîndul lor, la conferinţa de presă şi s-au declarat optimişti în privinţa partidei cu Insulele Feroe....
23.03.2015 | 14:26
Optimism la echipa naţională: “Singura contracandidată la calificare sîntem noi!”
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş, Costel Pantilimon, Mihai Pintilii şi Adi Popa au fost prezenţi, la rîndul lor, la conferinţa de presă şi s-au declarat optimişti în privinţa partidei cu Insulele Feroe.

Trebuie să fim entuziaşti, puternici mental. Nu mi-a bine că nu joc la echipa de club. Dar cînd vin la echipa naţională sînt concentrat sută la sută şi am adus de fiecare dată un plus. Nu mă gîndesc acum dacă să plec sau nu din Anglia. Sîntem pe primul loc în grupă, nu trebuie să ne gîndim la adversari”, a spus Chiricheş.

ADVERTISEMENT

“Va conta că Mircea Lucescu va veni în cantonament. E un om cu mare experienţă, care ne-a dat un plus de încredere înaintea meciurilor trecute. Calificarea depinde doar de noi, sper să nu ne împiedicăm de nimeni pînă la finalul campaniei”, a spus Pantilimon.

“Îmi doresc ca stadionul să fie plin şi să cîştigăm partida. Singura contracandidată la calificare sîntem noi”, a spus Pintilii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri