Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Tricolorii”, surpriză pentru fani și presă. Ce se va întâmpla la primul antrenament din Germania

Echipa națională de fotbal României și-a stabilit primul antrenament din Germania, acolo unde va juca la Campionatul European. Surpriză pentru fani și jurnaliști
05.06.2024 | 23:33
Tricolorii surpriza pentru fani si presa Ce se va intampla la primul antrenament din Germania
„Tricolorii”, surpriză pentru fani și presă. Ce se va întâmpla la primul antrenament din Germania. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România și-a stabilit primul antrenament din Germania, țară care organizează Euro 2024. „Tricolorii” revină după opt ani la turneul final, iar prima ședință de pregătire va fi una specială.

Naționala României, surpriză pentru fani și jurnaliști la primul antrenament din Germania

Echipa națională va ajunge în Germania pe 10 iunie, seara, și se va caza la hotelul Melchior Park din Wurzburg. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu beneficiază de condiții de lux. Andrei Vochin a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că întreaga deplasare costă nu mai puțin de 2.000.000 de euro!

ADVERTISEMENT

„A doua zi, pe 11 iunie, de la ora 11:00, are programat primul antrenament pe Wurzburg Arena, stadion cu o capacitate de 13.000 de spectatori, 2.500 de locuri fiind pe scaune. Ședința de pregătire va fi deschisă integral publicului și mass-media.

Wurzburg Arena este stadionul unde tricolorii se vor pregăti pe întreaga durată a turneului final. Stadionul este situat la 4 kilometri de hotel și aparține formației Würzburger Kickers.

ADVERTISEMENT

Are nocturnă și instalație automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa națională a Ghanei. Suporterii care vor veni la antrenament vor avea parte de mai multe surprize, pregătite special pentru a le mulțumi pentru susținerea lor necondiționată.

De asemenea, fanii echipei naționale vor avea pregătite multe activități distractive în orașele în care vor evolua tricolorii. Vom reveni cu detalii”, a anunțat Federația Română de Fotbal, prin intermediul site-ului frf.ro.

ADVERTISEMENT

România a luat fața Belgiei

La Euro 2024, România a fost repartizată în Grupa E, alături de Ucraina, Slovacia și Belgia. „Tricolorii” au luat deja fața naționalei Domenico Tedesco. Cel puțin în ceea ce privește condițiile de pregătire. Belgia – România e programat pe 22 iunie, de la ora 22:00.

„La UEFA este principiul primul venit, primul servit. Noi am ştiut chestia asta din 2016, am aplicat foarte repede, încă dinainte să fim calificaţi. Foarte mulţi s-au dus abia după calificare.

ADVERTISEMENT

Ceea ce ne-a surprins a fost la Belgia, cu care am căzut în grupă. Au ales şi ei Wurzburg, acolo unde vom sta noi, la Melchior Park, numai că au fost pe locul doi. Când s-a tras la sorţi, s-a spus că România e locul 1 în această bază.

Iar Belgia e locul 2. Am aplicat aici, Edi a fost la tragerea la sorţi, era în legătură cu Cătălin şi echipa lui. Au plecat imediat după tragerea la sorţi şi a rămas asta. Consecinţa care a fost. Belgia a trebuit să îşi găsească o altă bază, unde nu existau condiţiile de aici.

Ca să îşi facă aceleaşi condiţii de aici, au trebuit să scoată din buzunar 800.000 de euro. Aici e piscină, acolo nu era piscină. Belgienii voiau piscină, şi-au instalat aer condiţionat în hotel”, a spus Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”