Fotbal international

Tricolorii U15 se pregătesc acasă! FRF a propus programe de antrenament pentru juniori. Video

06.04.2020 | 12:38
Tricolorii U15 se pregătesc acasă! FRF a propus programe de antrenament pentru juniori. Video
Tricolorii U15 se pregătesc acasă! FRF a propus programe de antrenament pentru juniori. Video. Sursă foto: virginradio.ro
ADVERTISEMENT

Comisia Tehnică a Federația Română de Fotbal a decis ca fiecare selecționer al juniorilor să pregătească programe pentru tinerii „tricolori” în colaborare cu preparatorii fizici ai FRF.

FRF a decis ca jucătorii U15 să se pregătească acasă

În plină pandemie, FRF a luat decizia ca toți jucătorii U15 să se antreneze acasă, sub forma unor programe de pregătire concepute în colaborare cu preparatorii fizici.

ADVERTISEMENT

„E important ca ei să se mențină în formă în această perioadă. Am luat legătura și cu cluburile unde ei activează, le-am comunicat ceea ce le cerem jucătorilor.

Nu vrem să fie ceva diferit față de ceea ce clubul le solicită”, a spus Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Exercițiile fizice făcute de „tricolori” pot fi încercate de toată lumea

Pe site-ul FRF este precizat faptul că toate exercițiile fizice făcute de „tricolori” pot fi încercate de toată lumea acasă, Federația susținând un mediu de viață sănătos.

Coordonatorii tehnici ai României U15 sunt Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene, Valentin Sinescu și Răzvan Stanca. Aceștia se află în contact permanent cu tinerii fotbaliști, oferindu-le asistență online.

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile și, în același timp, a sistat încasările cluburilor și federațiilor sportive.

ADVERTISEMENT

Pentru evitarea unor probleme financiare, Federația Română de Fotbal a decis reducerea salariilor tuturor angajaților cu 20%.

Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru.

După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%.

ADVERTISEMENT

Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a transmis președintele FRF, Răzvan Burleanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri