Cele mai citite

Galerie foto cu tricolorii U19! Poze hilare pe Facebook!

Jucătorii naţionalei sub 19 ani sunt adevăraţi profesionişti pe teren. Vârsta îi trădează însă pe reţelele de socializare.
Autor: Filon Stan | 27.03.2018 | 16:38

Tricolorii U19 revin marţi seara pe teren, de la ora 19:00, pentru a da piept cu reprezentativa Ucrainei. Juniorii au nevoie cel puţin de un egal pentru a se califica la Campionatul European, care se va desfăşura în această vară, în perioada 16-29 iulie, în Finlanda. Spre deosebire de generaţiile trecute, actualii tricolori par mult mai profesionişti şi puşi pe performanţă. Totuşi, jucătorii îşi mai arată vârsta în afara terenului, mărturie fiind pozele postate de aceştia pe Facebook. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Aşa am aflat că Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, a urcat în vacanţă pe acoperişul Domului din Milano. Vladimir Screciu are foarte multe fotografii cu frizerul preferat, timişoreanul Denis Harut a dat o petrecere mare când şi-a sărbătorit majoratul. Marco Dulca s-a îmbrăcat în prinţ arab, in timpul unei vizite in Dubai, Vlad Dragomir, mijlocasul lui Arsenal, îşi iubeşte foarte mult câinele, alături de care mai joacă câte o partidă de tenis de masă, iar Olimpiu Moruţan, juniorul transferat de FCSB, nu a uitat că e ardelean şi a încercat o căciulă tradiţională de blană specifică zonei Clujului.

Robert Neciu se sărută de zor cu iubita sa, dovadă fiind pozele de pe Facebook

Robert Neciu, juniorul lui Hagi, nu se sfieşte să-şi sărute iubita şi să pună dovada pe Facebook, în timp ce Alex Măţan, colegul său, se plimbă singur pe plajă. Andrei Trusescu, fundaş la AS Roma, a postat o fotografie în timp ce-şi îmbrăţişează mama, iar Robert Moldoveanu s-a dus să îi ridice moralul fostului coleg Marius Alexe, accidentat grav la genunchi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!