Sport

„Tricolorul” care l-a impresionat pe Mirel Rădoi înainte de Jocurile Olimpice: „Îl percep altfel!”

Mirel Rădoi a vorbit despre „tricolorul” care l-a impresionat înainte de Jocurile Olimpice.
14.07.2021 | 22:48
Tricolorul care la impresionat pe Mirel Radoi inainte de Jocurile Olimpice Il percep altfel
ADVERTISEMENT

Selecționerul României a rămas plăcut impresionat de Ion Gheorghe, mijlocașul lui FC Voluntari, despre care spune că este inteligent și că îl percepe altfel decât pe stadion.

Mirel Rădoi a vorbit și despre antrenamentele pe care le-a avut cu jucătorii, despre care a spus că au fost obosiți în primele zile, însă este optimist în privința pregătirii fizice.

ADVERTISEMENT

„Tricolorul” care l-a impresionat pe Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a vorbit despre Ion Gheorghe, jucătorul care l-a impresionat înainte de Jocurile Olimpice, despre care spune că îl percepe altfel și că este un tânăr foarte inteligent:

„Nu am insistat foarte mult pentru alte nume. Cei care sunt prezenți chiar își doresc să fie prezenți. Da, planul tactic s-a schimbat de multe ori.

ADVERTISEMENT

În funcție de jucătorii care au confirmat, am încercat să adoptăm sistemul la calitățile lor. A fost schimbat de la o zi la alta. Cred că suntem între al doilea și al treilea sistem de joc”.

„Sunt jucători care au impresionat, dar nu e foarte relevant momentul de față. Ion Gheorghe, care îți arată ceva la echipa de club, că e disponibil la efort, inteligent, dar nu îl percepi de pe stadion, ca aici, când lucrezi cu el”, a mai spus Mirel Rădoi, conform FRF.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam ca o parte dintre jucători să fie atât de jos din punct de vedere fizic”

Mirel Rădoi a vorbit și despre pregătirea fizică a jucătorilor, de care nu a fost mulțumit, însă este optimist că poate să îi aducă pe jucători la potențialul maxim până la începutul competiției.

„Primele zile am avut antrenamente scurte, dar intense. Într-unul dintre antrenamente i-am văzut foarte obosiți. Nu mă așteptam ca o parte dintre jucători să fie atât de jos din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Și acum, între ghilimele, se chinuie să fie la nivelul colegilor. Mai avem 8 zile și sunt sigură că putem regla”, a mai spus Mirel Rădoi.

„Marin a fost căpitanul echipei de la recentul European. Am reușit să facem o sociogramă la nivel de grup, să vedem care sunt liderii formali și informali.

Marin, Dragoș Nedelcu, Băluță și Pașcanu au fost cei aleși. Unul dintre ei a plecat. Marin e un exemplu la antrenamente, e respectat în vestiar. Dacă Băluță ar fi jucat câteva meciuri, între cei doi ar fi fost competiția”, a mai spus selecționerul în privința alegerii căpitanului.

Programul României la Jocurile Olimpice:

  • 22 iulie: Honduras – România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: România – Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie:  România – Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României)
ADVERTISEMENT