Sport

Barcelona încă face bani de pe urma lui Lionel Messi! Cât costă un tricou cu autograful argentinianului

Mijlocașul argentinian Lionel Messi și-a anunțat despărțirea de Barcelona pe 8 august, în cadrul unei conferințe de presă, dar clubul catalan continuă să facă bani de pe urma lui.
26.12.2021 | 14:13
Barcelona inca face bani de pe urma lui Lionel Messi Cat costa un tricou cu autograful argentinianului
Magazinul oficial al clubului Barça continuă să vândă obiecte ale lui Messi
ADVERTISEMENT

Messi a ajuns la PSG pe 11 august, când a susținut conferința de presă în care a fost prezentat oficial, după ce a jucat la Barcelona timp de 17 ani, plus două sezoane la echipele B și C ale clubului catalan.

Obiectele purtate de Messi sunt doar pentru fanii cu putere de cumpărare mare

Chiar dacă nu mai este jucătorul Barcelonei de 4 luni și jumătate, clubul condus de Joan Laporta continuă să producă bani de pe urma argentinianului. Astfel, as.com informează că în magazinul oficial al clubului obiectele care au legătură cu Messi sunt la mare căutare.

ADVERTISEMENT

Magazinul oficial al clubului Barça continuă să vândă obiecte ale starului argentinian la prețuri potrivite doar pentru fanii cu putere de cumpărare mare”, scrie cotidianul spaniol. „Argentinianul nu numai că a fost cel mai important fotbalist din istoria clubului Barça, dar continuă să genereze venituri pentru grupare”, mai scrie AS.

Tricoul lui Messi din sezonul trecut cu autograful jucătorului costă 1.170 de euro

Publicația informează că prețurile, destul de mari pentru omul de rând, sunt diferite de sumele propuse de alte cluburi din lume pentru obiectele care au aparținut foștilor lor jucători.

ADVERTISEMENT

Produsele Messi pe care Barcelona încă le vinde în magazinul său oficial variază de la o banderolă de căpitan până la tricouri semnate chiar de starul argentinian. Un tricou din sezonul trecut cu autograful jucătorului are un preț de 1.170 de euro.

Acesta este cel mai de preț obiect al lui Messi de pe site-ul Barça. La rândul ei, banderola de căpitan semnată de argentinian se vinde la 643,50 euro”, notează AS.

ADVERTISEMENT

Publicația mai notează că un tricou din sezonul 2013-14, semnat de starul argentinian, Xavi Hernandez și Andres Iniesta este vândut la prețul de 2.950 de euro.

Messi are de primit de la Barcelona suma de 52 de milioane de euro

Pe de altă parte, oficialii de pe Camp Nou trebuie să-i achite argentinianului o sumă imensă. Cotidianul Sport a scris că Barcelona are datorii uriașe către majoritatea jucătorilor aflați sub contract la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Evident, cea mai mare sumă o are de încasat Lionel Messi. Este vorba de 52 de milioane de euro, conform Sport, care menționează și faptul că salariile din perioada în care La Liga a fost suspendată trebuie achitate.

Scadența este anul viitor, dar avocații celor două părți caută soluții pentru ca plata să se facă mai repede, pentru a evita eventuale litigii ulterioare.

Messi petrece sărbătorile de final de an la Rosario

Leo Messi a sărbătorit Crăciunul în Rosario, orașul său natal din Argentina, alături de soția sa, Antonela Raccuzzo, și câțiva apropiați. Vacanța celui care la sfârșitul lunii noiembrie a câștigat cel de-al șaptelea „Balon de Aur” va fi scurtă, deoarece PSG își reia pregătirea pe 2 ianuarie.

Argentinianul a demonstrat, cu ocazia respectivei petreceri, că se pricepe nu doar la fotbal, ci și la dans. În clipul care a devenit viral în mediul online, starul de la PSG și Antonela Raccuzzo, soția sa, și-au demonstrat talentul la dans pe ritmuri latino.

La un moment dat, Leo Messi a sărutat-o pe soția sa, semn că forma mai puțin bună, prin care trece la PSG, nu îl afectează și în viața personală.

ADVERTISEMENT