Fotbal international

Tricoul lui Ibrahimovic, cadou special pentru un român: „Avea doar 18 ani când am fost colegi”

12.01.2021 | 20:18
Tricoul lui Ibrahimovic cadou special pentru un roman Avea doar 18 ani cand am fost colegi
ADVERTISEMENT

Ionuț Rada (38 de ani), fostul apărător  și campion al României cu CFR Cluj, a avut parte de o surpriză zilele acestea. Hakan Calhanoglu (26 de ani), de la AC Milan, i-a dat un cadou deosebit. Calhanoglu avea numai 18 ani când era coechipier cu Rada. 

Turcul nu l-a uitat pe Rada, cu care a fost coleg pe timpul când juca pentru Karlsruher, în 2012. El i-a trimis tricoul lui, cu un mesaj și un autograf, însă și pe cel al lui Zlatan Ibrahimovic care va fi prezentatorul festivalului de la San Remo”Pentru Rada, prietenul meu”, s-a semnat fotbalistul turc.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român a avut cuvinte de laudă la adresa turcului și este bucuros că deși a trecut ceva timp de când au fost colegi jucătorul lui Milan nu l-a uitat.

Ionuț Rada a avut parte de o surpriză plăcută

“Avea doar 18 ani când am fost colegi la Karlsruher , însă Calhanoglu părea de atunci un tânăr hotărât să cucerească lumea, fără să-și uite prietenii.

ADVERTISEMENT

Tricoul-surpriză este al lui. A venit alături de tricoul unui alt jucător de la AC Milan. Faimos și el, nu? Mulțumesc, Hakan!”, a postat Rada, pe Instagram.

După perioada în care a evoluat pentru Karslsruher, unde a fost junior, Calhanoglu a ajuns la Hamburg, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, în 2012. A urmat un transfer la Bayer Leverkusen, pentru 14,5 milioane de euro, iar din 2017 joacă pentru cei de la AC Milan, echipă ce a dat 23,3 milioane de euro pentru a-l transfera.

ADVERTISEMENT

35 de milioane de euro valorează Hakan Calhanoglu

Calhanoglu se află în ultimele șase luni de contract cu echipa italiană. Fotbalistul este cotat pe site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro. AC Milan o va întâlni azi, în Cupa Italiei, pe Torino, cu începere de la ora 21:45.

Ionuț Rada a debutat la FC U Craiova, în anul 2000. Apoi în cariera jucătorului au urmat formații ca Rocar București, Rapid, FC Național, Steaua, CS Otopeni, CFR Cluj sau Bari. În prezent, Rada se află la Sănătatea Cluj.  Ajuns la 38 de ani, Rada a câștigat de-a lungul timpului două titluri în România cu CFR Cluj în sezoanele 2009-2010 și 2011-2012.

ADVERTISEMENT

El mai are în palmares și trei Cupe ale României (două cu Rapid București în sezoanele 2005-2006 și 2006-2007 și una cu CFR Cluj în stagiunea 2009-2010). Rada putea să evolueze pentru Dinamo, însă i-a refuzat pe ”câini” pentru că ”sunt cei mai mari dușmani ai Craiovei”.

ADVERTISEMENT