Fotbal international

Tricourile lui Cristiano Ronaldo, interzise în casa unui fotbalist brazilian! Care este motivul

20.03.2021 | 18:56
Tricourile lui Cristiano Ronaldo interzise in casa unui fotbalist brazilian Care este motivul
ADVERTISEMENT

Starul portughez Cristiano Rolando este model și idol pentru generații întregi de copii. Însă, nu toți puștii au voie să poarte tricouri cu numele golgheterului lui Juventus.

Un internațional brazilian i-a interzis fiului său să îmbrace replicile tricourilor ”Bătrânei Doamne”, cu numărul 7, atribuit lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Everton, Allan, nu a uitat perioada petrecută în Serie A, la marea rivală a alb-negrilor, Napoli. Deși mărturisește că ar face orice pentru a-și vedea copiii fericiți, fotbalistul nu suportă să vadă tricourile lui Cristiano Ronaldo, în casa lui.

Tricourile lui Cristiano Ronaldo, interzise în casa unui fotbalist brazilian: “Nu are voie să poarte”

Rivalitatea dintre cele două cluburi de fotbal este una dintre cele mai mari din fotbalul italian. Reprezentând două culturi diferite, bogații din nord versus săracii din sud, un meci între Juventus și Napoli va fi trăit mereu la intensitate maximă, mai ales de fanii clubului pe care Maradona l-a făcut cunoscut în lume.

ADVERTISEMENT

Allan, în vârstă de 30 de ani, a evoluat sub Vezuviu între 2015 și 2020 și a câștigat o Cupă a Italiei. La începutul acestui sezon Everton l-a achiziționat în schimbul a 20 de milioane de euro, dar brazilianul a rămas un fanatic susținător a grupării din Napoli.

”Fiul meu Miguel iubește fotbalul, urmărește meciurile, poartă mereu tricoul lui Everton și al celorlalte echipe la care am evoluat. El reprezintă cea mai mare motivație a mea, alături de fiica mea. Miguel e un mare fan al lui Cristiano Ronaldo, așa că a avut mereu tricoul lui, dar nu are voie să poarte tricoul lui Ronaldo de la Juventus, marea rivală a lui Napoli”, a povestit Allan, pentru Footbal Italia.

ADVERTISEMENT

S-a făcut un compromis

Fotbalistul lui Everton a mai spus pentru sursa citată că nu vrea să spulbere visurile fiului său, așa că de dragul copilului a acceptat ca acesta să îmbrace tricourile lui CR7 din perioada în care portughezul evolua la Real Madrid.

”Avem acasă multe tricouri cu numărul 7 de la Real Madrid. Așa e normal. Copiii visează să înscrie goluri și idolatrizează în general atacanții, iar fiul meu nu este o excepție”, a explicat brazilianul pentru Footbal Italia.

ADVERTISEMENT

Allan a jucat în carieră la Vasco da Gama, în țara natală, iar în 2012 a semnat cu Udinese unde a petrecut patru sezoane. La Napoli a ajuns în 2015 și a câștigat Cupa Italiei, anul trecut, într-o finală în care a învins-o chiar pe Juventus.

  • 8 selecții în naționala Braziliei are în CV Allan
ADVERTISEMENT