Sport

Tur de forţă FANATIK la Wimbledon. Vlad Roşca a vorbit înainte şi după finala Simona Halep – Serena Williams la Wimbledon Channel, BBC Sport, Digisport, Digi FM, Radio România

14.07.2019 | 16:58
Tur de forta FANATIK la Wimbledon Vlad Rosca a vorbit inainte si dupa finala Simona Halep  Serena Williams la Wimbledon Channel BBC Sport Digisport Digi FM Radio Romania

Tur de forţă FANATIK.RO la Wimbledon. Nu este o figură de stil, ci realitatea concretă. Trimisul special al FANATIK.RO pe durata întregului turneu londonez, a prefaţat finala Simona Halep – Serena Williams în cinci locuri: Wimbledon Channel, BBC Sports, Digi Sport, DigiFM și Radio România. FANATIK.RO, prin Vlad Roşca, omul care a mai trăit pe viu alte două finale de Grand Slam ale Simonei, la Roland Garros, a fost zi de zi, oră de oră, prezent în tot ceea ce a însemnat prezenţa fostului lider mondial la Wimbledon şi a oferit la cald, la foarte scurt timp, orice informaţie pe acest subiect.

UPDATE, 14 iulie, ora 12:00. Vlad Roşca, trimisul FANATIK la Wimbledon, a analizat şi în această dimineaţă după finala Simonei Halep la emisiunea Digisport Matinal, moderată de Viorel Grigoroiu. Ce dezvăluiri a făcut de la Londra:

Trimisul FANATIK.RO la Wimbledon a prefaţat finala Simona Halep – Serena Williams

Din dialogul purtat de Vlad Roşca, prin telefon, cu Viorel Grigoroiu, la Digi Sport Matinal au reieşi o mulţime de veşti îmbucurătoare înaintea finalei. În primul rând, lucrul cel mai important, faptul că Simona nu resimte nici o presiune, este foarte relaxată şi încrezătoare şi şi-a construit, spre deosebire de anii anteriori, o mentalitate pozitivă, de învingătoare.

“Şi stafful Simonei a preluat atitudinea jucătoarei, este foarte multă încredere că se va merge până la capăt, adică la câştigarea trofeului, chiar dacă va avea în faţă o legendă a tenisului. Această atmosferă s-a văzut şi la ultimul antrenament care a avut loc vineri, un antrenament intens, făcut doar cu Daniel Dobre, de la care a lipsit Darren Cahill, dar cu siguranţă nu va lipsi de la finală şi poate chiar de la warm-up-ul dinainte de meci.

Marea presiune e pe umerii Serenei Williams

În opinia mea marea presiune este pentru Serena Williams, care a tot încercat de câteva finale încoace să egaleze numărul record de Grand-Slam-uri în carieră, 24, pe care îl deţine Margaret Court. Şi Simona îşi doreşte mult să câştige, dar acest lucru nu îi crează o presiune covârşitoare, poate doar acei fluturi în stomac pe care ţi-i dau când joci o finală la Wimbledon.

O veste proastă pentru fanii Simonei care şi-ar dori să ajungă la acest meci şi nu şi-au luat bilete din timp. Nu mai sunt bilete şi singurul lucru pe care îl vor putea face e să îşi ia un bilet de intrare, de 20-30 lire sterline, de intrare în complexul de la All England Club, unde să urmărească meciul din apropierea terenului, pe un ecran special.

Părinţii Simonei Halep vor fi la finală

Părinţii Simonei nu au sosit încă, dar mai mult ca sigur că vor sosi sâmbătă, probabil ca o superstiţie, pentru că la Roland Garros au venit la sferturi şi a fost acel eşec cu Anisimova. Aşa că vor ajunge înaintea finalei. Simona vrea multă linişte şi concentrare. A învăţat lecţia din 2014, de la prima ei finală de Grand Slam, pierdută în faţa Şarapovei, când tot timpul înainte de meci a fost o mare vânzoleală cu persoanele din familie în preajma ei şi acest lucru a scos-o din ritm.

Simona are o foame de victorie cu totul deosebită, nici la Roland Garros acum o lună nu era aşa de motivată şi vrea să se respecte clar nişte lucruri de rutină pentru ea. Adică, în boxa ei persoanele care au locuri acolo trebuie să îşi respecte exact locurile, pentru că dacă ea întoarce capul în acea direcţie să vadă exact pe cine vrea ea în acel moment.”

Vlad Roșca a fost invitat și la BBC Sport înainte de finala de la Wmbledon dintre Simona Halep și Serena Williams și le-a oferit englezilor ultimele informații din tabăra Simonei Halep:

Intervenţie şi la Wimbledon Channel alături de Judy Tegart-Dalton

Vlad Roşca a prefaţat marea finală din această după-amiază şi postul Wimbledon Channel, unde a dialogat cu legendara Judy Tegart-Dalton, aflată în Hall of Fame după cele 9 titluri de Mare Şlem la dublu din cariera sa. Trimisul FANATIK a discutat despre şansele Simonei din această finală şi a dezvăluit britanicilor marea schimbare din jocul româncei. Totul, în clipul audio de mai jos.