Sport

Triplă câștigătoare la Wimbledon, Chris Evert merge pe victoria Simonei Halep la ediția din acest an. Ce argumente are

Fosta mare jucătoare Chris Evert mizează pe o victorie a Simonei Halep la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon. Americanca are argumentele ei.
27.06.2022 | 19:23
Tripla castigatoare la Wimbledon Chris Evert merge pe victoria Simonei Halep la editia din acest an Ce argumente are
Simona Halep este principala favorită la câștigarea turneului de la Wimbledon, în viziunea fostei mari campioane Chris Evert. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit la Wimbledon după trei ani și se numără printre favoritele ediției din acest an a turneului găzduit de All England Club. Fosta mare campioană și lideră a clasamentului WTA, mizează fără ezitare pe al doilea succes al româncei.

Chris Evert, despre Simona Halep: ”Câștigă puncte foarte ușor, gratuite”

Organizatorii de la Wimbledon au plasat-o pe Simona Halep între favoritele ediției din acest an (cap de serie numărul 16), iar alegerea lor este în asentimentul fostei mari campioane Chris Evert.

ADVERTISEMENT

Americanca de 67 de ani este una dintre susținătoarele Simonei pe care, de altfel, o vede câștigătoare și chiar ”pariază” pe victoria româncei.

”O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte foarte ușor, gratuite.

ADVERTISEMENT

Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante”, a explicat Evert, pentru Eurosport.

Americanca a câștigat în carieră nu mai puțin de 18 titluri de Grand Slam. Trei dintre aceste victorii răsunătoare le-a obținut chiar pe iarba de la Wimbledon, în 1974, 1976 și 1981.

ADVERTISEMENT

Simona Halep intră în competiție marți

La ediția din acest an a turneului de la All England Club participă nu mai puțin de șapte jucătoare din țara noastră. Evident, Simona Halep este cel mai bine plasată în preferințele organizatorilor și a fanilor.

Fostul lider mondial va intra în competiție marți, în jurul orei 17:30 și va juca împotriva Karolinei Muchova. Meciul va fi găzduit de arena centrală.

ADVERTISEMENT

La ediția din acest an sportivii și sportivele participante nu vor fi recompensați cu puncte ATP, respectiv WTA, însă organizatorii au pus la bătaie premii în valoare totală de 40.350.000 de lire sterline.

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019, după o finală de excepție în compania fostului lider mondial Serena Williams.

ADVERTISEMENT