News

Triplă-tragedie într-o familie din cauza Covid-19. Un tânăr a rămas fără mamă, tată și frate, în doar câteva zile

16.07.2020 | 08:31
Triplatragedie intro familie din cauza Covid19 Un tanar a ramas fara mama tata si frate in doar cateva zile
ADVERTISEMENT

Tragediile și dramele provocate de Covid-19 continuă să țină capul de afiș în întreaga lume. Un tânăr din SUA și pierdut mama, tatăl și fratele în decurs de nici două săptămâni.

Într-o perioadă în care unii cred că noul coronavirus este doar o invenție, multe alte persoane trec prin suferințe de nedescris din cauza acestei boli necruțătoare.

ADVERTISEMENT

Alfonso Morales Rodriguez, un tânăr din Texas, și-a spus povestea sa din aceste zile, una bazată pe o adevărată dramă din cauza acestui sever virus Covid-19.

Un tânăr a rămas fără mamă, tată și frate, în doar câteva zile din cauza Covid-19

Clipe dramatice pentru un tânăr din Texas, oraș din Statele Unite ale Americii grav lovit de pandemia de coronavirus. Acesta a rămas fără mamă, tată și frate din cauza infecției cu Covid-19. Toate cele trei tragedii s-au petrecut în 11 zile.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Business Insider, Alfonso Morales Rodriguez povestește cum pur și simplu a obosit de organizările de evenimente funerare. În nici două săptămâni, acesta și-a înmormântat aproape întreaga familie. I-a mai rămas o soră.

”În doar 11 zile, mi-am pierdut mama, tatăl și fratele”, a declarat Rodriguez. Tânărul și-a văzut ultima oară familia pe 23 mai. Două zile mai târziu, tatăl său a intrat în spital, apoi a fost internată mama lui. La scurt timp, și fratele lui Alfonso a fost internat, cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să vă spun că sunt obosit să mai aranjamente funerare. A fost devastator pentru mine și familia mea. Niciunul dintre noi nu a putut crede ce se întâmplă. E ca și cum am fi fost într-un coșmar”, a povestit, pentru sursa citată, Alfonso Morales Rodriguez.

Sora lui Rodriguez, singura care a scăpat de Covid-19

Din fericire, bărbatul are și o rază minimă de lumină în tot acest coșmar. Sora sa, Irene Soliz, a căzut și ea victimă infectării cu coronavirus, dar a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Rodriguez recunoaște că aceasta a fost ”singură în spital, fără nimeni care să o consoleze”, când a sunat-o să îi spună că mama, tatăl și fratele lor au murit la doar câteva zile distanță unul de celălalt.

Potrivit datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, peste 268.800 de persoane sunt bolnave de COVID-19 în statul Texas.

SUA este cea mai afectată țară de pe glob de criza de coronavirus, atât în ceea ce privește cazurile pozitive, cât și decesele. Acolo au fost raportate peste 3.6 milioane de cazuri, dintre care 140.910 sunt decese, iar 1.049.098 sunt vindecări.

ADVERTISEMENT