News

Triplă tragedie într-o familie: soțul, soacra și cumnatul unei femei au murit din cauza coronavirusului

05.11.2020 | 20:53
ADVERTISEMENT

O femeie de 44 de ani a avut parte de o triplă pierdere, după ce soţul, soacra, dar şi cumnatul ei au murit din cauza coronavirusului.

Femeia și-a pierdut mai întâi soacra, apoi soțul, iar în cele din urmă, cumnatul, conform romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu știe cum s-a putut întâmpla nenorocirea.

O familie decimată de coronavirus

Soțul lui Claire Lewis, Dean, în vârstă de 44 de ani, a murit acasă, în Treorchy din Rhondda, South Wales, după ce s-a luptat cu boala. Acesta s-a stins din viaţă la o zi după ce îşi pierduse mama.

Gladys, în vârstă de 74 de ani, şi-a dat ultima suflare la spitalul Roxal Glamorgan din Llantrisant. Pe 2 noiembrie, familia a primit o nouă lovitură devastatoare. Fratele lui Dean, Darren, în vârstă de 42 de ani, a murit la terapie intensivă, fiind infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Ca familie, suntem extrem de recunoscători față de fiecare persoană care ne-a oferit ajutor în vreun fel și față de cei care au trimis sute de mesaje de condoleanțe”, a declarat Claire.

„Un coșmar, este de neînțeles ce s-a întâmplat. Știind însă cât de mult a contribuit familia aceasta în strângeri de fonduri de-a lungul anilor era evident corect să ne reunim şi să oferim sprijin”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Ultimele 24 de ore au adus în Statele Unite peste 104.000 de noi infectări, cea mai mare creștere înregistrată în lunile care s-au scurs de la declanșarea epidemiei.

Anthony Fauci, directorul Institutului pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA şi unul dintre cei mai apreciați epidemiologi din întreaga lume, nu s-a sfiit să critice în termeni duri modul în care Trump a gestionat până acum pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Vom suferi mult”, a declarat acesta într-un interviu acordat recent.

Cel puțin 17 state, majoritatea din Midwest, au raportat bilanțuri record ale cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. În ceea ce privește rata de pozitivare a testelor, aceasta a depășit pragul de 50%, potrivit datelor oficiale.

În România, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, s-au înregistrat 7.733 cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2 și 120 de decese. Totodată, bilanțul pacienților internați în Secțiile de Terapie Intensivă a ajuns la 976.

ADVERTISEMENT