Sport

Tripleta Messi – Mbappe – Neymar a pățit-o ca FCSB cu Farul. Au jucat prima dată împreună de la Campionatul Mondial, dar PSG a fost egalată în minutul 90+6

PSG a fost la un pas să pățească ceea ce s-a întâmplat și la Farul - FCSB. Parizienii au tremurat după eliminarea lui Verratti și au fost egalați în minutul 90+6.
30.01.2023 | 01:00
Tripleta Messi  Mbappe  Neymar a patito ca FCSB cu Farul Au jucat prima data impreuna de la Campionatul Mondial dar PSG a fost egalata in minutul 906
Neymar a fost singurul din tripleta de staruri a lui PSG care a reușit să înscrie contra lui Reims.
ADVERTISEMENT

PSG a pierdut ultima partidă, 0-1 cu Rennes, și fusese ținută în șah, în tur, de Reims. În plus, se apropie meciurile din Liga Campionilor. A fost motivul pentru care Christophe Galtier n-a mai avut dubii. A fost momentul în care, pentru prima dată după Cupa Mondială, a mizat din startul partidei pe tridentul Messi – Mbappe – Neymar. Degeaba!

PSG ratează victoria cu Reims, dar rămâne la 3 puncte de Lens! Scenariu ca la Farul – FCSB

Urmăritoarele lui PSG, Lens, Marseille și Monaco au remizat, iar Rennes a pierdut. Pentru PSG era o bună oportunitate de a pune iar un ecart important în fața acestora. Doar că, parizienii au fost la un pas să repete scenariul halucinant de la Farul – FCSB.

ADVERTISEMENT

Reims, care o ținuse în șah în tur, 0-0, venea însă după 11 meciuri fără eșec. Și-a setat ca obiectiv să obțină măcar o remiză, și a închis culoarele. În timp ce, pe contraatac, Balogun și Junya Ito l-au obligat pe Gianluigi Donnarumma să-și arate abilitățile.

La pauză a fost 0-0. Motiv pentru Galtier să-l introducă, la mijloc, pe Verratti. Inițial, mutarea s-a dovedit de bun augur. Mijlocul a fost mai eficient, iar în minutul 51, după un carambol fericit, Neymar a înscris. Parcă pentru a le închide gura criticilor.

ADVERTISEMENT

Însă, în minutul 59, după o intrare tare, Verratti a fost eliminat. În 10, parizienii au mai trimis mingea în poartă de două ori. Dar reușitele lui Ramos și Hakimi au fost anulate. Justificat, pentru henț, respectiv ofsaid.

Și, cînd PSG se mulțumea că va obține cele trei puncte, a venit lovitura. Contraatac rapid și finalizare de excepție a lui Balogun. Era minutul 90+6. Și criza parizienilor continuă!

ADVERTISEMENT

Continuă criza celor de la PSG! Messi, Neymar, Mbappe, fără niciun efect pe tabelă

În plus, suntem deja la final de ianuarie. Astfel că, de marți în două săptămâni vine meciul cu Bayern Munchen. Astfel că nu mai este mult timp pentru reglaje.

Așadar, așa cum aminteam, un dublu motiv pentru Christophe Galtier să mizeze în formula de start, într-un meci oficial pe ”tridentul” Messi – Mbappe – Neymar.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată după acel 5-0 cu Auxerre, consemnat pe 13 noiembrie 2022. În ultimul joc dinaintea Cupei Mondiale. De-atunci, doar la amicalul contra lui Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită, PSG i-a folosit pe cei trei ca titulari.

Cotă NETBET pentru PSG: 1,96 este cota pentru „2-3 goluri PSG” la Montpellier – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT