Sport

Tripleta Messi – Neymar – Mbappe, luată în vizor după un nou pas greșit al lui PSG: „Nu fac și faza defensivă”

PSG a făcut un nou pas greșit în Franța, iar adversarii au precizat că slăbiciunea campioanei vine de la tripleta Messi, Neymar și Mbappe.
30.01.2023 | 18:40
Tripleta Messi  Neymar  Mbappe luata in vizor dupa un nou pas gresit al lui PSG Nu fac si faza defensiva
Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe, slăbiciunea lui PSG după un nou pas greșit. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

PSG a făcut un nou pas greșit în campionat, scor 1-1 cu Reims, iar Christophe Galtier a răbufnit. Campioana Franței a obținut o victorie în patru meciuri anul acesta în Ligue 1, iar antrenorul francez și-a exprimat nemulțumirea.

Christophe Galtier, dezamăgit după un nou pas greșit făcut de PSG: „Trebuie să iau anumite decizii, care se impun”

Deși nu a pierdut vreo partidă până în prima zi a anului 2023, PSG traversează o perioadă foarte slabă. În ultimul meci, echipa de pe Parc de Princes a remizat, scor 1-1 cu Reims pe teren propriu, fiind egalată la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Christophe Galtier s-a arătat foarte nemulțumit și a precizat că este nevoit să ia anumite decizii pentru a îndrepta rezultatele. „Am căzut într-un zonă de confort din care este greu să ieșim. Nu este vorba despre o criză de încredere, ci de suficiență.

După Cupa Mondială, nu putem fi mulțumiți de meciurile noastre. Trebuie să iau anumite decizii, ce se impun pentru a regăsi acea echipă puternică, o echipă care joacă la cel mai înalt nivel. Am lăsat-o mai moale!”, a declarat Galtier.

ADVERTISEMENT

Christophe Galtier, anunț clar pe fondul crizei de la PSG: „Sunt și responsabilități individuale pentru aceste prestații”

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani și-a asumat o parte din vină, însă este convins că rezultatele slabe vin și din pricina evoluțiilor individuale slabe ale unor anumiți jucători.

„Sunt responsabil pentru aceste meciuri slabe, dar sunt și responsabilități individuale pentru aceste prestații, în scădere față de perioada de dinaintea Mondialului.

ADVERTISEMENT

În clipa de față, prea mulți jucători nu se află la nivelul cerut. Trebuie să facem ceva pentru a recrea spiritul de competiție, să ne scuturăm, să jucăm ca o echipă și când nu avem mingea.

Dacă ești antrenor, nu poți să fii mulțumit cu astfel de rezultate și evoluții, atât colectiv, cât și individual”, a mai spus Christophe Galtier.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Reims a dezvăluit slăbiciunea lui PSG: „Messi, Neymar și Mbappé nu se retrag suficient”

Yunis Abdelhamid, căpitanul lui Reims, a precizat slăbiciunile de care au profitat oaspeții, menționând că tripleta stelară din ofensiva PSG-ului, formată din Messi, Mbappe și Neymar, nu face faza defensivă.

„Am exploatat faptul că cei trei din față nu fac și faza defensivă. PSG se apără doar în 7, pentru că Messi, Neymar și Mbappé nu se retrag suficient.

Puteam specula mai mult, am pregătit acest meci la victorie și n-am dus la capăt destule acțiuni. Când cei de la PSG au mingea sunt foarte puternici, dar când o pierd devin vulnerabili.

Am încercat să avem răbdare și să frutificăm contraatacurile, doar că n-am ales cele mai bune soluții. Am risipit situații favorabile, dar, având în vedere scenariul jocului, un punct ne recompensează eforturile”, a spus fundașul marocan.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,31 este cota pentru „2 solist” la meciul Montpellier – PSG. 

ADVERTISEMENT