Sport

Tripleta Messi-Neymar-Mbappe pe Arena Naţională! Negocieri pentru un super turneu amical al lui PSG la Bucureşti. Exclusiv

Tripleta stelară Messi-Neymar-Mbappe ar putea să joace pe Arena Naţională. Sunt purtate negocieri pentru un super turneu amical al lui PSG la Bucureşti.
11.01.2023 | 23:16
Tripleta MessiNeymarMbappe pe Arena Nationala Negocieri pentru un super turneu amical al lui PSG la Bucuresti Exclusiv
Messi, Mbappe şi Neymar ar putea să joace pe Arena Naţională
ADVERTISEMENT

După ce Borussia Dortmund şi Fiorentina au jucat, alături de Rapid, într-un turneu amical în decembrie 2022, Bucureştiul ar putea să găzduiască încă două super echipe pe Arena Naţională. FANATIK a aflat că sunt purtate negocieri pentru ca PSG să joace un turneu amical în capitala României.

PSG, amicale de lux pe Arena Naţională. Tripleta Messi-Neymar-Mbappe, două dueluri de foc în Bucureşti

Din informaţiile FANATIK, Adrian Thiess s-a înţeles cu oficialii lui PSG pentru un turneu internaţional amical la Bucureşti. Parizienii ar urma să vină cu toate vedetele, implicit Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că celelalte două participante la turneul internaţional ar urma să fie Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, şi Liverpool. Meciurile ar urma să se dispute în iulie 2023, când multe dintre echipele de top din Europa dispută amicalele pentru pregătirea noului sezon. Formaţia ucraineană a ajuns la un acord deja cu Adrian Thiess, în timp ce cu Liverpool sunt purtate negocieri.

Tot Adrian Thiess s-a ocupat şi de aducerea lui PSG în Germania, în vara lui 2019. Atunci, parizienii au jucat două meciuri amicale, cu Dynamo Dresda şi FC Nurnberg.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a mai fost de două ori la Bucureşti

Lionel Messi ar urma să fie la cea de-a treia vizită a lui în României. În 2012, Barcelona a jucat un meci amical cu Dinamo, pe Arena Naţională, organizat tot Adrian Thiess, iar unul dintre cele două goluri marcate de catalani a purtat semnătura starului argentinian.

A doua venire a lui Lionel Messi la Bucureşti a avut loc pe 5 martie 2014, în amicalul România – Argentina 0-0. “La Pulga” a fost integralist în meciul de pe Arena Naţională, iar partida a rămas celebră pentru un moment ieşit din comun. În timpul amicalului, Messi a vomitat pe teren, iar peste ani a dezvăluit motivul pentru care avea deseori această problemă.

ADVERTISEMENT

Neymar ar fi la a doua întâlnire cu românii. Pe 7 iunie 2011, starul lui PSG a fost titular în Brazilia – România 1-0, meciul de retragere al lui Ronaldo, şi a stat pe teren până în minutul 76, când a fost înlocuit cu Thiago Neves.

Adrian Thiess îşi doreşte s-o aducă din nou pe Barcelona în România

În decembrie 2022, Adrian Thiess a vorbit pentru FANATIK despre planurile de viitor şi dezvăluia că o lua în calcul pe FCSB pentru un astfel de turneu. Marele impediment pentru echipele din România, în lunile iulie-august, este că atunci participă în preliminariile cupelor europene şi sunt programate şi meciurile din campionat.

ADVERTISEMENT

“Eu sper să mai organizăm astfel de turnee și avem și un partener foarte puternic în Superbet, care a venit spre noi cu ideea de a avea această continuitate. E o serie practic pe care putem să o facem și în alte țări.

Sper ca la anul, în perioada verii, o să avem din nou un turneu în iulie-august, dacă lucrurile vor decurge bine. Vrem tot cu o altă echipă românească și de ce nu, chiar FCSB. Ne-am dori să aducem din nou Barcelona. Și atunci cu Dinamo, Steaua a fost prima opțiune”, a declarat Adrian Thiess pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT