News

Tripletele SEXI şi-au SCHIMBAT radical viaţa

Surorie Bacalum au strâns de-a lungul timpului zeci de mii de euro din videochat. În prezent ele şi-au schimbat radical viaţa, iar tatăl lor a vorbit acum ele....
10.11.2014 | 10:23
Tripletele SEXI siau SCHIMBAT radical viata

Surorie Bacalum au strâns de-a lungul timpului zeci de mii de euro din videochat. În prezent ele şi-au schimbat radical viaţa, iar tatăl lor a vorbit acum ele.

Surorile Bacalum, din Iaşi, au fost în centrul atenţiei la scurt timp după ce au dat Bacalaureatul. Datorită lipsei de inhibiţii în faţa webcam-ului, au stârnit invidie în rândul femeilor şi fantezii erotice în minţile înfierbântate ale bărbaţilor. Tripletele s-au născut pe 4 martie 1989 la o diferenţa de doar 15 minute.

Despre ele a vorbit acum tatăl lor, de profesie cizmar: “Toţi au exagerat şi au încercat să afle amănunte din viaţa noastră personală, de familie. Fetele sunt fiecare cu treaba ei, împrăştiate prin ţară şi prin afară. Cea mare are chiar un copil şi sunt bunic. Nu au făcut nicio şcoală de dans şi au cu totul alte meserii. Eu sunt aici de ani de zile, la cizmărie şi fac numai lucruri de calitate. Pe lângă încălţăminte mai repar o haină, o geantă şi nimeni nu mi-a reproşat nimic. Feţele au viaţă lor şi sunt bine. Prea multe proştii s-au scris”, a declarat tatăl tripletelor.

Vedete ale videochat-ului, fetele ajungeau sa strângă şi câte 10.000 de euro lunar de pe urma celor care plăteau pentru a le vedea cum se sarută sau se ating.

sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

Tags: