Trippier, primul gol la naţionala Angliei în semifinala cu Croaţia. Video

Tibi Demeter   
in CM 2018
11/07/2018, 21:39
Trippier, primul gol la naţionala Angliei în semifinala cu Croaţia. Video
Trippier, primul gol la naţională în partida Croaţia - Anglia la CM 2018. Video

Kieran Trippier, fundaşul naţionalei Angliei, a deschis scorul în minutul 5 al partidei cu Croaţia din semifinalele Campionatului Mondial 2018. Jucătorul lui Tottenham este la prima reuşită din carieră în tricoul echipei naţionale şi a egalat mai multe recorduri importante în istoria turneului final.

Fundaşul dreapta a transformat în gol o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri de poarta lui Subasic şi a devenit primul englez care înscrie dintr-o lovitură liberă la Campionatul Mondial după David Beckham, cel care a înscris în 1998 şi 2006.

Trippier a marcat cel mai rapid gol într-o semifinală în ultimii 44 de ani

Reuşit fundaşului din debutul jocului este cea mai rapidă de la golul marcat de olandezul Johan Neeskens, în semifinala cu Germania din 1974.  Anglia a marcat 12 goluri la turneul final disputat în Rusia, dar 9 dintre ele au venit după faze fixe.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Super duel între Salah și Neymar!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×