Stiri sportive

Tristeţe pentru Miss România! Ioana Filimon, amărâtă că “Bad Boy” Ronaldo a plecat de la Real Madrid!

19.07.2018 | 16:27
Tristete pentru Miss Romania Ioana Filimon amarata ca Bad Boy Ronaldo a plecat de la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Una caldă, alta rece, uite aşa viaţa mai trece… Când eşti frumoasă ca ruptă din Rai nu cade prea bine să pari tristă. Ioana Filimon, supărată că Ronaldo a plecat de la Real Madrid

Miss România pare a fi o înfocată susţinătoare a celor de la Real Madrid, fiind extrem de dezamăgită de transferul starului lusitan în Italia, la Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon, amărâtă că Ronaldo a plecat de la Real Madrid! O va împăca belgianul Hazard?

Devenită cunoscută în 2016, când a câştigat poate cel mai important concurs de frumuseţe din ţara noastră, Miss România, Ioana Filimon a susţinut întotdeauna că este adepta sportului. Tânăra, care a recunoscut şi faptul că are o intervenţie estetică de mărire a sânilor, stătea foarte amărâtă la masa unei terase de fiţe, jucându-se cu o ţigară electronică.

Singură, Ioana părea că îşi îneacă amarul după plecarea surprinzătoare a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, echipa ei favorită. Motivul apăsării este clar, că doar e mare păcat să nu îl mai vadă la TV pe frumuşelul Cristiano în tricoul alb imaculat al “galacticilor” de la Real.

ADVERTISEMENT

Boss-ul Florentino a întristat-o când l-a cedat pe portughez la Juventus Torino, chiar dacă a băgat în puşculiţa clubului ditamai 100.000.000 de euro. Doar că orice domnişoară frumoasă poate fi rapid înveselită cu un cadou pe măsură. Astfel că, dacă Real Madrid va reuşi să îl aducă pe Eden Hazard de la Chelsea, suntem convinşi că şi Ioana va reveni la sentimente mai roz. Nu de alta, dar întotdeauna sună mai bine „Hala, Madrid!” decât, să zicem… Hala Obor!