Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Tristul” Valeriu Iftime face haz de necaz după eșecul cu Rapid: „Ne-a pedepsit Dumnezeu! Grigore nu mai dă 30 de ani un asemenea gol!”. Video Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea dramatică împotriva Rapidului. Ce spune de reușita incredibilă a lui Grigore.
02.03.2023 | 12:05
Tristul Valeriu Iftime face haz de necaz dupa esecul cu Rapid Nea pedepsit Dumnezeu Grigore nu mai da 30 de ani un asemenea gol Video Exclusiv
FC Botoșani e pe locul 12 în SuperLiga, cu 31 de puncte. Sursă foto: sportpicturs.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să câștige inextremis la Botoșani, după unul dintre cele mai frumoase goluri din SuperLiga, marcat în minutul 90+4 de fundașul central Dragoș Grigore. Valeriu Iftime a descris savuros victoria „giuleștenilor” la FANATIK SUPERLIGA.

Valeriu Iftime, savuros în ciuda înfrângerii Botoșaniului în fața Rapidului: „Nu îl propun la golul anului”

FC Botoșani rămâne aproape de locurile retrogradabile după meciul cu Rapid, iar patronul moldovenilor a fost foarte afectat de înfrângerea survenită în ultimele secunde: „Tristul Valeriu Iftime! Din acest punct de vedere aveți dreptate.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Au plecat oamenii acasă oarecum nu mulțumiți, dar plini așa de supărare, însă după un meci frumos. Dacă sunt masochiști au fost și satisfăcuți, dacă nu, nu (n.r. râde)”, a declarat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

Chiar dacă a fost extrem de dezamăgit, Valeriu Iftime e mulțumit de jocul echipei, în ciuda poziției din clasament: „Eu am plecat trist tare, pentru că am pierdut în ultimul minut, când puteam face măcar egal, dacă nu poți să bați. A fost un meci frumos și am jucat bine. Multe meciuri am avut așa de când e Flavius Stoican la noi”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „Am avut ocazii, să ții Rapidul sub control 90 de minute e greu”

Iftime e de părere că FC Botoșani a dominat partida și merita măcar un punct și a descris plastic reușita de senzație de la ultima fază a meciului„Am avut ocazii, să ții Rapidul sub control 90 de minute e greu. E o echipă bună, cu de toate. Dar asta este. Grigore ăla, în 30 de ani sigur nu mai dă așa o foarfecă! Și uite că ne-a dat nouă și în ultimul minut! 

Nu îl propun la golul anului că îl țin minte toată viața! Lasați-l la golul lui… Nu, un gol frumos, neașteptat, dar nu eram pregătiți”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Reușita a venit însă pe fondul unor greșeli ale jucătorilor săi, care nu au închis jocul: „Îi certa Flavius la urmă că ei voiau să bată. Mai aveau două minute, ei voiau să se ducă în atac. Ne-a pedepsit Dumnezeu!”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. 

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT