Sport

Triunghi amoros în Formula 1. Verstappen se iubeşte cu „fosta“ unui coleg de competiţie

02.01.2021 | 17:39
Triunghi amoros in Formula 1 Verstappen se iubeste cu fosta unui coleg de competitie
Daniil Kvyat (stânga) şi Max Verstappen (dreapta) concurează pentru echipele concernului Red Bull. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Max Vestappen, pilotul de 23 de ani al celor de la Red Bull Racing, le-a urat fanilor lui „Un An Nou Fericit“ în prima zi din 2021 şi a făcut şi marele anunţ: are o relaţie cu Kelly Piquet (32 de ani).

Kelly Piquet este fiica lui Nelson Piquet, fostul triplu campion mondial din Marele Circ, în anii 1981, 1983 şi 1987.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânara este femeia care i-a dăruit un copil Daniil Kvyat (26 de ani) în 2019. Rusul este şi el pilot de F1, iar cariera lui este înlănţuită cu a lui Verstappen.

Max Verstappen, relaţie oficială cu „fosta“ unui coleg

Mesajul de an nou al lui Verstappen a fost unul simplu: „An Nou Fericit tuturor! Haideţi să facem 2021 un an demn de ţinut minte în multe feluri. Vă urez tuturor succes, dragoste şi fericire cum mi-am găsit şi eu. ❤️“. Fotografia care însoţea urările pilotului de F1 îl înfăţişa pe el alături de Kelly Piquet.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost prima care a reacţionat la postarea iubitului ei, cu o… inimioară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Kelly Piquet a avut o relaţie cu Daniil Kvyat între 2016 şi 2019, iar în iulie 2019 a adus pe lume o fetiţă, fiica rusului.

Kvyat şi Verstappen nu sunt tocmai străini sau doar colegi în Marele Circ. Ambii piloţi s-au aflat sub contract cu Red Bull, concernul care activează cu două echipe în Formula 1: Red Bull Racing şi Scuderia Toro Rosso, devenită între timp AlphaTauri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu au concurat niciodată în aceeaşi echipă, cei doi au avut cariere înlănţuite, Verstappen luându-i locul lui Kvyat la Red Bull în 2016.

Kelly Piquet este fiica lui Nelson Piquet, triplu campion mondial de F1. În cazul unui mariaj cu Max Verstappen, feţita ei ar putea să se laude că tatăl ei este pilot de F1, tatăl vitreg este pilot de F1, iar bunicul din partea mamei şi bunicul din partea tatălui vitreg au fost, la rândul lor, driveri în Formula 1.

ADVERTISEMENT