News

Triunghi amoros la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin: doi ofițeri s-au luat la bătaie pentru o șefă de tură. Decizia luată de femeie

Doi ofițeri care lucrează la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin s-au luat la bătaie, în oraș. Mărul discordiei ar fi o femeie, șefa de tură.
21.06.2024 | 12:22
Triunghi amoros la Penitenciarul DrobetaTurnu Severin doi ofiteri sau luat la bataie pentru o sefa de tura Decizia luata de femeie
Bătaie în Drobeta-Turnu Severin, între doi ofițeri ai penitenciarului din oraș. Mărul discordiei: o femeie, șefa de tură. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi ofițeri și o femeie de la Penitenciarul din Drobeta-Turnu Severin sunt implicați într-un veritabil triunghi amoros. Bărbații s-ar fi luat la bătaie în orașul din județul Mehedinți.

Bătaie în Drobeta-Turnu Severin, între doi ofițeri ai penitenciarului din oraș. Mărul discordiei: o femeie, șefa de tură

În acest scandal din Drobeta-Turnu Severin sunt implicate persoane cu funcții importante în cadrul penitenciarului din oraș. Conform Gândul.ro, un ofițer cu funcție de conducere în cadrul secției exterioare Vânjuleț s-a însurat cu o șefă de tură.

ADVERTISEMENT

Publicația citată, care are la bază informații venite din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), notează că femeia ar fi început o aventură cu un alt coleg de serviciu și amic al soțului ei.

Situația este una extrem de complicată, întrucât amantul acesteia este căsătorit și are un copil. Se pare că nașul său de cununie ar fi chiar directorul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

O perioadă, relația amoroasă dintre șefa de tură și colegul soțului ei a stat bine ascunsă. Cu timpul însă, apropierea dintre cei doi a ajuns un subiect de discuție pe holurile instituției.

În final, zvonurile au ajuns și la urechile soțului înșelat. Conform sursei citate, în urmă cu o lună și jumătate, bărbatul încornorat i-ar fi surprins pe cei doi împreună, într-un loc aglomerat.

ADVERTISEMENT

Orbit de furie, acesta nu s-a mai putut abține și l-a atacat pe presupusul amant al nevestei. Acesta din urmă a fost lovit de mai multe ori cu palmele și chiar scuipat. El nu a ripostat violent.

Femeia a cerut transferul după acest scandal

În ciuda acestui uriaș scandal, presupusul amant nu a depus plângere la Poliție pentru agresiune. De asemenea, el nici nu a notificat oficial conducerea Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

În schimb, femeia care și-ar fi înșelat soțul a luat o decizie radicală. A decis să plece din Drobeta-Turneu Severin. S-a transferat la Penitenciarul Târgu Jiu. În ceea ce-i privește pe cei doi ofițeri, ei ar fi rămas să lucreze în continuare, împreună, la Drobeta-Turnu Severin.

Un potențial nou conflict fizic este aproape evitat. Cei doi nu se întâlnesc aproape deloc. Asta pentru că soțul înșelat lucrează la secția exterioară Vânjuleț, situată la aproximativ 30 de kilometri distanță.

ADVERTISEMENT
Tags: