News

Triunghiul amoros la Constanța: Un bărbat a încercat să-și omoare fratele ca să rămână cu cumnata sa

Un bărbat și-a pus la cale un plan macabru pentru a-și ucide propriul frate, din cauza unei relații interzise cu cumnata sa.
28.07.2023 | 17:13
Triunghiul amoros la Constanta Un barbat a incercat sasi omoare fratele ca sa ramana cu cumnata sa
Planul macabru al bărbatului de a-și ucide propriul frate pentru o relație interzisă. Foto: Colaj Fanatik/Hepta. Poliția Română.
ADVERTISEMENT

Într-un caz șocant din Constanța, un bărbat a pus la cale un plan macabru pentru a-și ucide propriul frate. Acesta fiind îndrăgostit de cumnata sa. El a încercat să achiziționeze o armă de foc de pe internet sub pretextul protejării împotriva animalelor sălbatice, dar de fapt, scopul era să scape de concurentul său.

Un bărbat a încercat să-și omoare fratele ca să rămână cu cumnata sa

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de un an și trei luni pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor, adăugându-se și o perioadă rămasă neexecutată dintr-o condamnare anterioară pentru o tentativă de omor asupra aceluiași frate și a nepotului său. Sentința nu este încă definitivă și poate fi supusă unor etape ulterioare de apel și recurs.

ADVERTISEMENT

Conform rechizitoriului, bărbatul a dezvoltat o relație cu soția fratelui său, determinându-i să plănuiască împreună uciderea acestuia, cu scopul de a fi împreună. După discuții și variante multiple, bărbatul a decis să achiziționeze o armă de foc pentru a-și omorî fratele.

A căutat pe internet trei vânzători de arme și s-a înțeles cu ei să-și cumpere arma, evitând totuși să întocmească documentele legale, deoarece nu deținea autorizație.

ADVERTISEMENT

În aceste discuții, una dintre arme era descrisă ca letală, capabilă să asigure trageri precise de la distanțe mari, până la 900 de metri, fiind echipată cu lunetă. Bărbatul  spunând vânzătorilor că locuiește într-o zonă rurală și că este deranjat de animalele sălbatice.

În convorbirile cu amanta sa, acesta folosea termenul “jucărie” pentru a se referi la arme, iar pentru a le achiziționa, a folosit o cartelă și un telefon pe care l-a cumpărat special  ca să-și ascundă urmele crimei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai încercat să-l omoare cu o  toporișcă

Aceasta nu a fost prima dată când bărbatul a încercat să-și omoare fratele. Un alt incident a avut loc în data de 8 noiembrie 2018, la o stână din comuna Ungureni din județul Botoșani.

În acea zi, persoana vătămată a mers la stână împreună cu fiul și soția sa, unde l-a întâlnit pe fratele său, Ionuț Munteanu. Cei doi frați au consumat împreună câteva pahare cu vin, iar pe drumul către locul unde erau adăpostite vitele, au început să se certe din cauza hramului din acea zi, niciunul nu a vrut să rămână la stână.

ADVERTISEMENT

Situația s-a înrăutățit rapid, iar Ionuț Munteanu a scos o toporișcă, lovind cu violență persoana vătămată de mai multe ori, inclusiv copilul în vârstă de 6 ani. Victimele au fost transportate la spital în aceeași seară, iar bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor, cu decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Suceava în mai 2019.

După eliberarea din închisoare, individul a încercat din nou să-și pună în aplicare planul nefast, încercând să achiziționeze o armă de foc pentru a-și ucide fratele. Din fericire, planul său malefic a fost dejucat, iar acesta a fost condamnat la o nouă pedeapsă în urma reținerii.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română