Sporturi

Trofeul Cupei României, expus la ANDU

Trofeul CUPEI ROMÂNEI a ajuns la Sibiu a fost prezentat iubitorilor de baschet, la ora 12:00, în magazinul Andu din incinta Shopping City Sibiu. Fanii baschetului au şansa de a câştiga un bilet...
10.02.2017 | 10:42
Trofeul Cupei Romaniei expus la ANDU

Trofeul CUPEI ROMÂNEI a ajuns la Sibiu a fost prezentat iubitorilor de baschet, la ora 12:00, în magazinul Andu din incinta Shopping City Sibiu. Fanii baschetului au şansa de a câştiga un bilet de intrare gratuit la Superbet Final Eight-ul Cupei României.

În avanpremiera evenimentelor care vor fi găzduite de oraşul nostru, între 14 şi 18 februarie 2017, trofeul Cupei României a fost prezentat publicului, alături de tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc.

“A mai rămas o săptămână până la debutul unui eveniment important pentru Sibiu. Este vorba despre Superbet Final Eight Cupa României şi Superbet All Star Game-ul masculin.  Ne-am dorit să organizăm cele două evenimente importante pentru baschetul românesc la Sibiu şi iată că ne apropiem cu paşi repezi de debutul competiţiei”, a spus Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Trofeul va rămâne expus, timp de o săptămână, în faţa magazinului ANDU din incinta Shopping City Sibiu, iar fanii baschetului sunt invitaţi să se fotografieze cu trofeul şi să posteze fotografia pe pagina de Facebook a evenimentului, într-un comentariu. Cinci dintre fotografiile care vor primii cele mai multe  Like-uri, până pe data de 11 februarie 2017, vor fi premiate, autorii lor urmând să câştige câte un bilet de intrare gratuit la finala turneului Superbet Final Eight Cupa României 2017 . Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 12 februarie 2017, pe pagina evenimentului şi li se va solicita să ne transmită datele de contact într-un mesaj privat.

O dată cu trofeul, a fost expuse şi tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc, la Superbet All Star Game 2017.

”Felicit organizatorii pentru faptul că acest eveniment va avea loc la Sibiu. Le urez pe această cale mult succes. Pentru noi este o onoare să afişăm la magazinul nostru din Shopping City Sibiu acest trofeu. Îi invit pe suporterii baschetului să vină la magazin pentru a se poza cu trofeul şi pentru a intra astfel în concurs, dar şi pentru a vedea tricourile oficiale pentru Superbet All Star Game 2017, marca Andu. Sperăm să vă placă şi, pentru că vorbim despre tricouri, ţin să vă invit să şi cumpăraţi produsele pe care le vom pune în vânzare la Sala Transilvania, în zilele de competiţie, articole pregătite special pentru suporteri, cu însemnele celor două evenimente”, a declarat Alexandru Hanea, manager Andu.

“Organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără a avea lângă noi sponsori şi parteneri puternici. Nominalizez în primul rând compania Superbet, care este sponsorul principal al evenimentului. Este de 6 ani implicată în susţinerea acestui eveniment din baschetul masculin românesc. De asemenea, Banca Transilvania, care este şi partenerul Federaţiei Române de Baschet, şi nu în ultimul rând compania ANDU, care s-a implicat foarte mult în susţinerea şi organizarea acestui eveniment”, a mai adăugat Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Superbet Final Eight Cupa României şi Sperbet All Star Game 2017 se desfăşoară la Sibiu, între 14 şi 18 februarie 2017. În turneul final al Cupei României s-au calificat: BC CSU Sibiu, Steaua CSM Eximbank, CSM CSU Oradea, UBT Cluj Napoca, BC Mureş Tg. Mureş, BC SCM Timişoara, Phoenix Galaţi şi SCM Craiova.

Sponsor principal al evenimentelor Superbet. De altfel, Superbet pentru al 6-lea an consecutiv sponsor principal al acestor evenimente.

Parteneri: Banca Transilvania, Andu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Auchan, Magnolia Residence, Nextgen, Paulo Rossi.

Partener media: KissFM, IVB Media