Fotbal international

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, boicotează reluarea Premier League: „Nu mă voi prezenta la antrenamente”

19.05.2020 | 17:03
Troy Deeney, căpitanul lui Watford, boicotează reluarea Premier League: „Nu mă voi prezenta la antrenamente”
Troy Deeney, cpăitanul lui Watford, boicotează reluarea Premier League: „Nu mă voi prezenta la antrenamente”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, nu vrea ca Premier League să se reia și a anunțat că nu se va prezenta la antrenamente din cauza pandemiei de coronavirus.

Troy Deeney boicotează reluarea Premier League

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, a vorbit despre pericolul pe care pandemia de coronavirus îl reprezintă și a anunțat că nu se va prezenta la antrenamentele echipei și că nu e de acord cu reluarea Premier League.

„Fiul meu are doar cinci luni, a avut probleme de respirație, așa că nu vreau să vin acasă și să îl pun mai mult în pericol. Antrenamentele încep în această săptămână, dar eu nu voi intra”, a anunțat Troy Deeney.

ADVERTISEMENT

Premier League s-ar putea relua pe o insulă

Gavin St Pier, ministrul insulei Guernsey, are o propunere inedită pentru reluarea meciurilor din Premier League, mai ales că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

„Ar putea fi o posibilitate. Guernsey a eradicat coronavirusul. Toţi fotbaliştii vin aici, stau în carantină 14 zile, după care termină campionatul aici.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva este interesat, sunt sigur că putem avea un important dialog despre acest lucru şi cum să executăm planul în cea mai sigură formă. Este un pic complicat şi puţin fantezist, dar nu se ştie niciodată”, a mai spus ministrul insulei Guernsey.

Insula Guernsey a devenit celebră pentru faptul că Victor Hugo a scris romanul „Les Miserables”, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și pentru că în apropierea ei a fost găsită epava avionului care trebuia să-l transport pe Emiliano Sala la Cardiff.

ADVERTISEMENT

Premier League a avut parte de mai multe cazuri de fotbaliști care s-au infectat cu coronavirus, trei dintre aceștia fiind de la Brighton, echipa lui Tudor Băluță și Florin Andone.

„Este cu siguranță ceva ce ne îngrijorează. Din păcate, am aflat că un al treilea jucător a fost testat pozitiv ieri.

ADVERTISEMENT

 
Așa că în ciuda tuturor măsurilor pe care le-am adoptat în ultimele săptămâni, în care jucătorii nu au fost implicați în nicio sesiune de pregătire, tot am primit astfel de vești proaste.

Cred că e momentul potrivit ca mai multe cluburi să găsească această situație îngrijorătoar” a declarat Paul Barber, șeful lui Brighton.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri