Truc GENIAL. Pare greu de crezut, dar e adevărat: ştiai că poţi să aprinzi focul cu o pungă de plastic plină cu apă?

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 15:26
Truc GENIAL. Pare greu de crezut, dar e adevărat: ştiai că poţi să aprinzi focul cu o pungă de plastic plină cu apă?

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 2 milioane de vizualizari, in doar 9 zile de la postare. Pe langa faptul ca sunt foarte utile, trucurile de supravietuire sunt si distractive, iar cu ajutorul lor iti poti impresiona prietenii care te insotesc in excursie.

Spre exemplu, stiai ca poti aprinde focul folosind doar apa si o punga transparenta de plastic? Tot ce trebuie sa faci este sa umpli punga cu apa si sa o tii deasupra unor lemnisoare foarte uscate.

Apa va actiona ca o lupa si va concentra lumina produsa de soare intr-un singur punct luminos, care va produce caldura suficienta pentru a aprinde un foc.

Iata materialul demonstrativ:

Sursă: www.kanald.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×