Life

Trucul banal care atrage banii și reușitele în viața ta. Nicoleta Ghiriș a spus ce e bine să faci când ajungi în impas

Nicoleta Ghiriș a dezvăluit trucul banal ce atrage banii și reușitele în viața ta. Ce e bine să faci atunci când ai probleme.
29.05.2024 | 16:16
Trucul banal care atrage banii si reusitele in viata ta Nicoleta Ghiris a spus ce e bine sa faci cand ajungi in impas
Nicoleta Ghiriș a spus cum poți atrage banii și reușitele în viața ta. Sursa foto: Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Ghiriș a dezvăluit trucul banal care atrage reușitele și banii în viața ta. Astrologul a spus ce trebuie să faci în momentele de impas. Este o metodă care ar putea fi foarte utilă.

Trucul banal care atrage banii și reușitele în viața ta, dezvăluit de Nicoleta Ghiriș

Astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit sfaturi pentru a atrage banii și norocul în viața ta. Specialista a spus ce trebuie să faci în cazul în care ai de gând să renunți la unele bunuri din locuință și să cumpere altele noi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sfatul este valabil și dacă ai o afacere, iar vânzările nu sunt așa cum ți-ai dori. Potrivit astrologului, există un mod foarte simplu pentru ca vânzările să fie mai mari într-un timp destul de scurt.

Astfel, dacă vrei să vinzi un bun precum casa sau mașina, dar și dacă ai un magazin sau anumite servicii, atunci ar trebui să pui prețuri care să se termine în cifra 8, dar și în numerele 88 sau 888.

ADVERTISEMENT

Acest truc ar putea fi de folos mai ales dacă ai afaceri. Astrologul îi îndeamnă pe aceștia să-l pună în aplicare și să vadă apoi care va fi rezultatul.

“Dacă dorim să vindem ceva, mașina, casa sau cine știe, poate avem un magazin online, sau dorim să vindem serviciile pe care noi le oferim, prețurile noastre ar trebui să se termine în cifra 8 sau 88 sau 888 chiar, pentru că o să aducă mai mulți clienți și o să aducă mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Așa că da, dragilor, încercați acest truc energetic si o să vedeți ce se petrece. Nu uitați să-mi mulțumiți”, a explicat Nicoleta Ghiriș în mediul online.

În plus, astrologul a mai spus cum poți atrage abundența financiară în viața ta. Totul are legătură cu terminația, și anume 00. “Terminația 00, care se confundă cu infinitul, este secretul. Astfel vei atrage mai mulți bani”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

De ce e bine să ai mereu bancnote la tine

Nicoleta Ghiriș a mai oferit un sfat important care are legătură cu banii. Mai exact, aceasta a spus de ce e bine să ai mereu cu tine bani cash, chiar dacă plata cu cardul este mult mai la îndemână.

În acest fel, ai putea atrage prosperitatea financiară în viața ta. E bine să ai, însă, anumite bancnote în portofel. Este vorba despre cele cu o terminație anume.

“Să adunăm bani 100/ 200. De ce? Pentru că au terminația în 00, care se confundă cu infinitul și atunci vor atrage mai mulți bani, însă care este trucul de fapt?

Trucul este să avem bani care au terminația în 88 sau 888, cum am eu aici, 100 de lei cu terminația 888, credeți-mă că se găsesc.

Ar trebui acești bănuți să-i menținem la noi în portofel sau sub activatoare de bani la noi în casă. Încercați și o să vedeți că o să și găsiți acești bănuți sau o să vină către voi”, a spus astrologul, potrivit romaniatv.net.

ADVERTISEMENT