News

Trucul banal prin care un român a pus pe butuci loteriile din întreaga lume. Formula câștigătoare e bazată pe şase paşi

Un român aproape a băgat în faliment loteriile din întreaga lume. Formula lui Ștefan Mandel a fost construită în şase paşi simpli
11.11.2022 | 12:28
Trucul banal prin care un roman a pus pe butuci loteriile din intreaga lume Formula castigatoare e bazata pe sase pasi
Ce formulă a aplicat un român ca să câștige de mai multe ori la loto. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ştefan Mandel, matematician de weekend, așa cum se autodescria a reușit să-și schimbe viața în totalitate după ce a inventat o formulă câștigătoare la loto. A încercat-o prima dată în România, o țară care traversa negura comunismului. I-a ieșit bine de tot având în vedere că de banii pe care i-a luat a reușit să-și asigure un alt trai, într-o lume liberă, deschisă și, pe alocuri, gata pentru algoritmul lui.

Metoda inventată de un român ca să câștige mereu la loto

A cercetat ani de zile și a citit tot ce se putea despre probabilități pe care le-a scris celebrul Leonardo Fibonacci în secolul XIII. Așa a inventat ceea ce se cheamă condensare combinatorică. sună ciudat, sună greoi, dar cu timpul banii au început să curgă gârlă. FANATIK a scris AICI întreaga poveste a românului.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, FANATIK vă prezintă teoria pe care Ștefan Mandel a pus-o la punct și care i-a adus zeci de milioane de dolari după ce a emigrat din România. Câteva luni de zile i-a luat românului să rescrie algoritmul atunci când a ajuns în Australia.

S-a întâmplat lucrul acesta pentru că sistemul loto era diferit la Antipozi. Contabilul a adaptat formula și a luat pe toată lumea prin surprindere când a început să măture tot ce înseamnă jackpott. Târziu, autoritățile de pe acest continent l-au interzis.

ADVERTISEMENT

Culmea, nici până în ziua de azi nu a fost descoperit nimic ilegal în formula românului de joc, dar australienii au considerat că ceea ce făcea Mandel încălca pur și simplu spiritul jocului. au fost emise de urgență o serie de legi pentru a-l bloca.

Când a plecat în Statele Unite, românul aproape că a nimicit loteria din Virginia. A reușit să câștige marele premiu și aici și a pus mâna pe o adevărată avere. A făcut-o urmând cei șase pași simpli, șase pași care l-au călăuzit mereu în invenția sa.

ADVERTISEMENT

Teoria lui Ștefan Mandel, șase pași pentru zeci de milioane de dolari

În primul rând, la PASUL 1, Ștefan Mandel a calculat numărul total de combinaţii posibile. Ca să înțelegeți, un joc în care trebuie să alegi 6 numere de la 1 la 40 are nu mai puțin de 3.838.380 de combinaţii posibile.

PASUL 2 – Românul nu a stat o clipă pe gânduri și a cîutat loteriile unde jackpotul era de cel puţin trei ori mai mare decât numărul total de combinaţii. Un premiu mic îi anula orice șansă de a da lovitura. Pentru ca algoritmul lui să funcționeze, Mandel avea nevoie de premii uriașe

ADVERTISEMENT

PASUL 3 – Este poate cel mai important pentru că ai nevoie de răbdare și forță de a convinge. Ștefan Mandel a reușit de fiecare dată să strângă suficienţi bani pentru a plăti fiecare combinaţie. a apelat la prieteni, dar și necunoscuți

PASUL 4 – Ștefan Mandel a tipărit milioane de bilete cu fiecare combinaţie posibilă. Vă readucem aminte că, în trecut, acest lucru era legal. În prezent, fiecare bilet trebuie cumpărat de la sediul loteriei respective

PASUL 5 – Poate cel mai simplu de realizat, românul a trimis biletele printate la sediul loteriei.

PASUL 6 – A așteptat extragerea, a câştigat jackpotul şi şi-a plătit “investitorii”. Vă dăm un exemplu clar – în 1987, după ce a câştigat un jackpot de 1,3 milioane de dolari, Mandel a rămas doar cu 97.000 de dolari, partea lui.

Precizăm că, în zilele noastre, dacă cineva ar vrea să reproducă formula implementată de Ștefan Mandel, n-ar mai fi posibil pentru că numărul de combinaţii a crescut prea mult.

ADVERTISEMENT