Life

Trucul care a ajutat-o pe Mirela Vaida să scape de kilogramele în plus: “Este singurul lucru la care am renunțat”

Mirela Vaida a dezvăluit trucul care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Obiceiul pe care vedeta îl respectă mereu.
06.01.2023 | 18:00
Trucul care a ajutato pe Mirela Vaida sa scape de kilogramele in plus Este singurul lucru la care am renuntat
Cum a scăpat Mirela Vaida de kilogramele în plus. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus și a dezvăluit trucul pe care îl are de ceva timp. Vedeta a renunțat la un obicei, iar acest lucru i-a adus rezultatele dorite.

Mirela Vaida, trucul care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Ce face în fiecare seară

Prezentatoarea de la Antena Stars este mama a trei copii și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, la 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că este foarte pofticioasă și că îi place să mănânce. În plus, atunci când iese în oraș sau este invitată la o masă nu are cum să țină dietă.

Mirela Vaida a dezvăluit că încearcă să mănânce câte puțin din fiecare preparat astfel încât să evite să ia în greutate.

ADVERTISEMENT

Lucrul care o ajută foarte mult pe artistă este să nu mănânce seara, după ora 18. Atunci când este la muncă, la Acces Direct, vedeta mănâncă în pauza publicitară, însă nu-i ajung câteva minute ca să termine o masă.

“Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă.

ADVERTISEMENT

La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin. (…)

Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi.

ADVERTISEMENT

Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara.

Mi-am dat seama că bând o cană mare de ceai aromat, de la cireșe, banane si așa mai departe, îmi umple efectiv stomacul.

Îmi ia din nevoia de a mânca. În plus, ceaiul mă și liniștește, îmi și taie senzația de foame și mă simt foarte bine.

Se vede că am slăbit, pentru că nu mai mănânc seara, ăsta este singurul lucru la care am renunțat.”, a explicat Mirela Vaida pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida: “Nu mai exagerez”

Acest stil de viață a ajutat-o pe vedetă să scape de kilogramele în plus. Cu toate acestea, de sărbători nu a mai ținut cont și a mâncat seara.

Atunci când iese în oraș, prezentatoarea TV mănâncă seara, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Mirela Vaida consideră că nu are nevoie de o masă la ore târzii.

“De Crăciun se mănâncă clar, dar după, dacă nu am un motiv anume, nu. Nu mai exagerez, să mănânc seara, pentru că nu am de ce.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: