Life

Trucul care te ajută să scapi de muște și de gândaci instant. Soluția extrem de eficientă poate fi preparată acasă

Poți să scapi de muște și de gândaci instant. Ai doar nevoie de o soluție pe care o poți prepara acasă și care este extrem de eficientă.
24.05.2023 | 07:04
Trucul care te ajuta sa scapi de muste si de gandaci instant Solutia extrem de eficienta poate fi preparata acasa
Trucul care te ajută să scapi de muște și de gândaci instant. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei să scapi de muște și de gândaci? Se apropie vara, iar insectele apar și ele mai des ca oricând. Le găsim atât pe stradă, cât și în apartamentul, în casa, ori în curtea noastră. Iar uneori, prezența lor poate fi destul de neplăcută.

Trucul care te ajută să scapi de muște și de gândaci instant

Într-adevăr, există numeroase produse în comerț precum spray-uri, ori soluții pe care le poți utiliza ca să scapi de muște și gândaci. Acestea pot avea însă un miros deranjant și de altfel sunt și destul de toxice.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să încerci un truc natural care te ajută să scapi de muște și gândaci, te poți baza pe următorul. E eficient și în cazul țânțarilor, ori al altor insecte enervante. Iar vestea bună este că nu ai nevoie decât de niște ingrediente simple.

Soluția pe care o poți prepara acasă are la bază șampon, oțet, dar și o cană de ulei vegetal. Toate aceste trei ingrediente se amestecă într-o sticluță cu pulverizator până când totul devine omogen.

ADVERTISEMENT

Mai departe, pulverizezi soluția obținută pe suprafețele unde apar insecte. Recomandat ar fi să optezi pentru canturile ferestrelor în primul rând. Este bine știut faptul că în general, cele mai multe muște intră pe geam în casa noastră.

Unde poți să pulverizezi această soluție

De asemenea și gaura de aerisire de la baie, ori tocul ușii de intrare sunt alte două zone esențiale. Și nu uita nici de blatul de la bucătărie. Important de menționat e faptul că această soluție care te scapă de muște și godaci nu este toxică.

ADVERTISEMENT

După cum ți-ai dat seama deja, este făcută din ingrediente naturala, așa că dacă ai copii în casă, nu-ți face griji pentru ei. Iar același lucru e valabil și în cazul animalelor de companie. Nici ele nu vor fi în pericol, dacă utilizezi acest truc.

Există însă și alte trucuri pe care le poți încerca când vine vorba de insecte. În cazul în care mergi la pădure, ori la un camping, cu siguranță țânțarii vin și ei mai devreme sau mai târziu. Astfel, mai bine te pregătești de acasă să lupți contra lor.

ADVERTISEMENT

Amestecă mentă cu oțet într-un pulverizator și ia-l cu tine. Acesta este extrem de puternic și te scapă instant de țânțari. Astfel, vei avea o seară reușită, fără stres și fără prea multe insecte în jurul tău. Acest truc îl poți folosi inclusiv în curtea ta.

ADVERTISEMENT