Life

Trucul care te ajută să scapi de ușile care scârțâie. E o metodă extrem de simplă

Metoda inedită cu ajutorul căreia ușile din locuință nu mai scârțâie. E nevoie de un produs pe care-l ai deja în bucătărie.
19.11.2022 | 00:21
Trucul care te ajuta sa scapi de usile care scartaie E o metoda extrem de simpla
Metoda cu ajutorul căreia ușile nu mai scârțâie. E nevoie de un produs pe care-l ai deja. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să scapi de ușile care scârțâie. E o metodă extrem de simplă și la care, probabil, nu te-ai gândit până acum. Repararea ține de balamalele care au nevoie să fie unse cu un ingredient neașteptat.

Metoda cu ajutorul căreia ușile nu mai scârțâie. E nevoie de un produs pe care-l ai deja

Ușile care scârțâie pot fi un motiv de nervi într-o casă în care se deschid și se închid frecvent. Una dintre metodele simple, ieftine și la îndemâna tuturor te va ajuta să rezolvi problema în mai puțin de cinci minute.

ADVERTISEMENT

Ingredientul care nu trebuie să lipsească este uleiul de floarea soarelui. Primul pas pentru a scăpa de zgomotul infernal din casă este scoaterea balamalelor, asta dacă vrei ca procesul să fie unul simplu și de efect.

Balamaua se scoate abia după ce ușa este închisă. Se poziționează vârful unui cui pe ea și se lovește cu capătul unui ciocan. Fiind slăbită se îndepărtează foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Ai mare grijă să susții ușa, să nu cadă pe tine. E foarte important să o rezemi de perete atunci când ai terminat procedura. Se aplică uleiul cu ajutorul unui prosop îmbibat cu acest produs.

Se șterg balamalele foarte bine pentru a acoperi toate porțiunile. Următorul pas este introducerea balamelelor la loc. Se gliseză foarte bine în suportul lor.

ADVERTISEMENT

Uleiul, perfect pentru ușile care scot sunete

Uleiul de floarea soarelui nu este singurul perfect pentru ușile care scot sunete. În această situație se poate folosi și cel de mașină, rezultatul fiind la fel de impresionant.

În cazul în care s-au blocat balamelele și nu mai glisează în afară, atunci trebuie să folosești un ciocan și un cui pentru a le fixa în poziție.

ADVERTISEMENT

E foarte important să închiți și să deschizi ușa de mai multe ori. În acest fel verifici dacă totul este în regulă. Procesul se poate repeta de mai multe ori, fără să afecteze ușa.

ADVERTISEMENT
Tags:
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”