Life

Trucul folosit de Minodora pentru a slăbi 40 de kilograme. Vedeta este schimbată total acum

Minodora a reușit să slăbească 40 de kilograme și nu a renunțat la prea multe alimente. Vedeta are un truc care o ajută acum să se mențină în formă.
08.11.2022 | 15:20
Trucul folosit de Minodora pentru a slabi 40 de kilograme Vedeta este schimbata total acum
Minodora a reușit să slăbească 40 de kilograme. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minodora a trecut prin schimbări de-a lungul anilor, însă acum, vedeta parcă este o cu totul altă persoană, iar astea se poate observa din imagini.

Minodora și-a schimbat look-ul și a slăbit 40 de kilograme

Și-a schimbat look-ul, a slăbit considerabil și se simte mai bine ca oricând, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Minodora a vorbit despre trucul pe care îl folosește acum pentru a se menține în formă.

Vedeta susține că este greu să slăbești, să te menții în formă, dar și să poți să faci o pauză de la mâncare, însă ea a reușit o cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

Și-a schimbat complet stilul de viață, nu are restricții alimentare, nu mai are același apetit ca acum câțiva ani, însă secretul este cantitatea. Minodora are grijă să mănânce câte puțin din orice.

”Mă mențin pentru că nu e neapărat foarte greu să slăbești dar e greu să te menții, să nu poftești și să nu mănânci (…).

ADVERTISEMENT

Nu am restricții la mâncare, însă nu mai am apetit, iau niște picături care îmi taie pofta de mâncare și nu mai mănânc practic atât de mult”, a dezvăluit vedeta, pentru click.ro.

Trucul folosit de Minodora pentru a se menține în formă

Minodora a vorbit și despre modul în care arată meniul său zilnic. Vedeta spune că nu se abține deloc de la micile plăceri. De asemenea, lucrurile sunt mai dificile pentru că are de făcut mâncare și pentru soțul ei, dar și pentru cel mic.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, după cum spuneam și mai sus, cantitatea este cea mai importantă. Vedeta are grijă să guste din mâncare, însă mereu câte puțin.

Deși le pregătește celor dragi un meniu bogat, la ea, totul se rezumă doar la câteva sute de grame.

”Pot să mănânc orice, însă, de exemplu, în loc să mănânc 5 sarmale, mănânc 2. Gătesc acasă, am băiat, am soț, gust din mâncare.

Astăzi am făcut supă din pui de casă cu găluște, mâncare chinezească, cu curry, salată de boeuf, pentru că îi place copilului, gust și eu din fiecare câte puțin”, a mai dezvăluit Minodora, pentru sursa citată.

Amintim că artista a trecut prin momente dificile în urmă cu doar câteva luni. Minodora și-a pierdut mama și a avut nevoie de timp pentru a-și reveni după această tragedie.

ADVERTISEMENT
Tags: