Life

Trucul folosit de Sofia Vicoveanca pentru cele mai gustoase murături. Nu renunță niciodată la acest ingredient: „Există un dulce care nu deranjează”

Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum pune murăturile în fiecare an. Acest ingredient nu-i lipsește niciodată din conservele de iarnă.
23.09.2024 | 18:17
Trucul folosit de Sofia Vicoveanca pentru cele mai gustoase muraturi Nu renunta niciodata la acest ingredient Exista un dulce care nu deranjeaza
Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele celor mai bune murături. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca și-a dezvăluit secretele și a spus cum pune murături. Artista iubită de milioane de români a explicat ce nu-i lipsește niciodată din conservele de iarnă. Ingredientul care oferă un gust delicios și o aromă deosebită.

Sofia Vicoveanca, secretele pentru cele mai bune murături

Toamna își intră serios în drepturi. Prin urmare, gospodinele s-au pus pe treabă și pregătesc conservele pentru sezonul rece. Printre acestea se numără și Sofia Vicoveanca, care, deși a ajuns la o vârsta înaintată, nu stă degeaba .

ADVERTISEMENT

An de an, îndrăgita artistă pune murături și știe ce ingredient nu trebuie să lipsească niciodată. Chiar dacă nu mai pune la fel de multe borcane ca în alți ani, gustul preparatelor de acasă nu se compară cu cel al conservelor din comerț.

Pentru a fi delicioase, Sofia Vicoveanca adaugă întotdeauna usturoi. Conform iubitei cântărețe, care este și foarte atentă la ce mănâncă, acesta dă un gust deosebit murăturilor. Iar pentru un strop de culoare și un plus de dulceață, adaugă sfeclă roșie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, atunci când vine vorba despre trucuri, vedeta apelează și la crenguțele de mărar. Însă, cu modestie, susține că nu poate fi vorba despre secrete, fiind convinsă că oricine știe această rețetă.

ADVERTISEMENT

„Cam aceasta este rețeta mea”

Cei care vor să pregătească în casă conservele pentru iarnă, pot ține cont de sfaturile oferite de Sofia Vicoveanca. Mai ales că, pentru mulți români, nu este doar o artistă desăvârșită, ci și un exemplu demn de urmat.

„Depinde ce își pune fiecare în gând. Eu, fiind singură, nu mai fac borcane cum făceam odată. Ce trebuie pus: nu trebuie să lipsească hreanul care întărește. Mai pun la gogonele sau la castraveți câteva felii de sfeclă roșie strecurate.

ADVERTISEMENT

Aceasta dă și culoare și există un dulce care nu deranjează pe lângă acritura care se formează de la castraveți sau gogonele.Pun usturoi, foarte mult usturoi. Cam aceasta este rețeta mea.

Totul se completează cu apa sărată și se mai pun crengi de mărar. Nu le pot numi secrete pentru că sigur sunt trucuri pe care le știe deja toată lumea”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru wowbiz.ro.