Life

Trucul genial care menține prosoapele moi și pufoase. Nu ai nevoie de niciun balsam de rufe

Vrei să ai prosoapele moi și pufoase mai mult timp? Nu balsamul de rufe este soluția, ci un alt ingredient pe care sigur îl ai în acasă.
25.08.2023 | 14:43
Trucul genial care mentine prosoapele moi si pufoase Nu ai nevoie de niciun balsam de rufe
Trucul genial care menține prosoapele moi și pufoase. Sursă foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ai prosoapele moi și pufoase, un truc banal te poate ajuta. Designerul de textile pentru casă Lydia Lloyd a prezentat câteva metode eficiente care îți vor fi de mare ajutor. Și nu este vorba despre nimic costisitor.

Trucul genial care menține prosoapele moi și pufoase

În primul rând, dacă vrei prosoapele moi și pufoase ai grijă la mașina de spălat. Chiar dacă ai mai multe rufe de spălat, nu o umple. Mai bine bagi la spălat de două ori, decât o singură dată, dacă vrei un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă sunt prea multe rufe în mașina de spălat? Fibrele țesăturii se pot deteriora. De asemenea, o atenție sporită trebuie acordată și detergentului. Dacă folosim prea mult detergent, materialul devine rigid.

Iar dacă te bazai pe balsamul de rufe sperând la prosoapele moi și pufoase, află că te-ai înșelat. Lydia Lloyd spune că nici acesta nu are efectul dorit. Și totuși pe ce să ne bazam? Pe oțet. Cum îl folosim?

ADVERTISEMENT

Sfaturi esențiale pentru o lenjerie perfectă

Nu trebuie decât să pui un pahar de oțet în tamburul mașinii de spălat. Setează apoi temperatura de spălare între 30 şi 40 de grade. Iar pentru a avea într-adevăr prosoapele moi și pufoase, ai grijă unde le usuci.

Este recomandat ca acestea să fie lăsate în aer liber. În acest mod se usucă cât mai natural, nu sunt deteriorate, iar materialul va fi plăcut la atingere. Iată deci că poți avea niște prosoape curate, dar și plăcute la atingere.

ADVERTISEMENT

Designerul de textile a mai venit însă și cu alte recomandări importante legate de lenjeria de pat. Aceasta ne spune că e bine să aerisim regulat pernele, într-un loc ventilat. Pot fi puse fie afară, fie pe geamul unei ferestre larg deschise.

De asemenea, orice ar fi, nu trebuie să uităm de fața de pernă. Aceasta protejează perna să nu se umple de praf. Și se spală și foarte ușor și se poate schimba ori de câte ori este nevoie.

ADVERTISEMENT

Deși multe persoane nu spală pernele, pe etichetă este menționat acest lucru. Multe pot fi spălate la mașină, la un ciclu delicat cu un detergent potrivit. Iar rezultatul va fi unul cu adevărat bun.

Pernele trebuie de asemenea să fie uscate în aer liber. În același timp, este recomandat să nu fie puse în bătaia directă a soarelui, ci la umbră. În acest mod, materialul nu se va deteriora și pernele se vor usca încet.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României