Life

Trucul inteligent cu care Kate Middleton reușește să pară mai tânără. Secretul ducesei de Cambridge, dezvăluit

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate figuri ale Casei Regale Britanice și are câteva trucuri de înfrumusețare la care apelează cu mare încredere.
10.05.2022 | 11:10
Trucul inteligent cu care Kate Middleton reuseste sa para mai tanara Secretul ducesei de Cambridge dezvaluit
Kate Middleton, truc pentru o coafură perfectă. Ce secret are Ducesa de Cambridge. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția Prințului William reușește să pară mai tânără cu ajutorul unui singur pont inteligent. Secretul Ducesei de Cambridge a fost dezvăluit, rutina de înfrumusețare având mare legătură cu coafura pe care o poartă cel mai des.

Kate Middleton, truc pentru o coafură perfectă. Ce secret are Ducesa de Cambridge

Kate Middleton are câteva secrete pe care se bazează atunci când vine vorba de coafură. Soția Prințului William are numeroși consilieri de înfrumusețare, care o sfătuiesc cum să se aranjeze pentru a părea mai tânără.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ponturile la care apelează Ducesa de Cambdrige este coafura dreaptă, cu suvițe ascunse în spatele urechilor. Look-ul conforă un aspect mai tineresc și scoate la suprafață structura osoasă extrem de elegantă.

Trucul reprezintă o modalitate foarte simplă și la îndemână, coafura fiind distinctivă încă de când Kate Middleton s-a alăturat familiei regale, în urmă cu un deceniu. Look-ul simplu și elegant este purtat des de Ducesă.

ADVERTISEMENT

Stilul cu părul lăsat liber pe spate, cu cărare pe mijloc și dat peste urechi a fost observat și în timpul turneului regal în Caraibe. La acea vreme a părut o modalitate inteligentă de a învinge temperaturile umede.

De asemenea, aspectul acesta a fost văzut recent și în timp ce soția Prințului William a fost prezentă la Muzeul de Design din Kensington. Coafura reușește să deschidă frumos trăsăturile feței.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, coafură ideală. Ce spun stiliștii

Un stilist senior cunoscut din Londra, pe numele său Lily Jeffreys, a vorbit despre look-ul folosit cel mai des de Ducesa de Cambridge. Trucul folosit de Kate Middleton este perfect pentru a scoate în lumină trăsăturile feței.

„Punerea părului după urechi scoate în evidență pomeții și maxilarul, dar și pielea luminoasă. De asemenea, atrage atenția asupra ochilor ceea ce îi pune în valoare fața și îi oferă o strălucire tinerească”, a explicat coafeza pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere este un alt stilist de la un salon celebru din Marea Britanie, care susține că această coafură este în contrast cu stilul vestimentar purtat de Ducesa de Cambridge.

„Își poartă părul după ureche pentru un aspect sofisticat, dar casual. Acest look din anii șaptezeci este în tendințe pentru vară, este ușor de întreținut și arată elegant pentru orice ocazie, iar pentru Kate este o eleganță pură. 

Coafura este un contrast cu stilul ei vechi. Prin purtarea părului după ureche, Kate își dezvăluie structura osoasă puternică. Acesta este un truc grozav pentru a arăra ochii și pomeții și, la rândul său, este un pont fabulos”, a completat stilistul Nick Willis.

ADVERTISEMENT