Trucul la care apelează Monica Anghel pentru a renunța la pofta de dulce. Ce consumă artista pentru a se menține în formă maximă, după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. În prezent, are aceeași greutate ca la 24 de ani.
Pontul pe care îl folosește Monica Anghel atunci când simte nevoia să consume dulciuri. Ce alimente mănâncă cântăreața pentru a scăpa de senzația de dulce. Îndrăgita artistă are un secret pe care se bazează mereu.
Vedeta are momente în care are poftă de dulce, însă nu merge direct la magazin pentru a-și cumpăra ceva de savurat, ci face altceva. Mai exact, actrița care acum este instructor de fitness, alege să mănânce un măr.
„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr.
Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie”, a mărturisit Monica Anghel pentru publicația click.ro.
„Și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place.
În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a mai spus Monica Anghel, mai arată sursa menționată anterior. Cântăreața reușește în felul acesta să aibă o greutate constantă.
Renumita artistă a mai dezvăluit că nu este genul de persoană care să combine alimentele. Îi place să consume carne, ouă, brânză și salate, cantitatea fiind extrem de importantă. De asemenea, mănăncă orez sălbatic și ton.
În altă ordine de idei, vedeta susține că nu a luat decizia de a slăbi pentru cineva anume, ci pentru că așa a simțit. Monica Anghel este un exemplu demn de urmat, mai ales pentru fiul său, Aviv, care a împrumutat multe dintre obiceiurile sale alimentare.